x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
2021 Strafor Duvar Paneli Modelleri

2021 Strafor Duvar Paneli Modelleri

01.02.2024

2021 strafor duvar paneli modelleri internet sitemiz aracılığı ile hemen sipariş verilebilir. Her alanda ve her ev dekorasyonuna uygun 2021 strafor duvar paneli modelleri hızlı teslimat seçenekleri ile satışa sunulur.

Su geçirmez ve neme karşı dayanıklı özellikte strafor duvar paneli, uzun süreli kullanım avantajı sağlar. Darbelere karşı dayanıklı yapısı sayesinde çizilme, ezilme ve çökme meydana gelmez. Panel üzerine uygulanan boya, kaliteli bir yapıya sahiptir ve uzun süre boyunca asla solma yapmaz.

İç ve dış mekanlarda en çok tercih edilen 2021 strafor duvar paneli modelleri üretim aşaması, uzman personeller eşliğinde titizlikle yapılarak satışa sunulur. Sitemiz üzerinden ilgili kategori incelenebilir ve hemen sipariş oluşturulabilir.

Duvar Panelleri

İç cephe 2021 strafor duvar paneli modelleri şu şekilde listelenebilir;

·Resim Baskılı,

·120’lik kayrak taş desen,

·120’lik tuğla desen,

·Slim&Flex modeller,

·Ahşap ve mermer desen,

·Kırma taş desen,

·Doğal taş desen,

·İnce tuğla desen,

·Kesme taş desen,

·Karma taş desen,

·Tuğla desen,

Dış cephe 2021 strafor duvar paneli modelleri şu şekildedir;

·Tuğla,

·Mermer,

·Ahşap,

3 boyutlu 2021 strafor duvar paneli modelleri ise şöyledir;

·Elips serisi,

·Çiçek serisi,

·Dalga serisi,

·Kare serisi,

·Örgü serisi,

·Papatya serisi,

·Piramit serisi,

·Simetri serisi,

Son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen bir diğer duvar paneli modeli ise; Osmanlı oyma modellerdir.

 

 

Modern Duvar Panelleri

Firmamız tarafından üretilen ve satışa sunulan 2021 strafor duvar paneli modelleri modern ve şık bir görünüme sahiptir. Evlerde, iş yerlerinde, çatılarda, zeminlerde ve ihtiyaç duyulan diğer tüm kullanım alanlarında tercih edilebilir.

2021 strafor duvar paneli modelleri ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir. Bu sayede tasarruf yapılmasına da olanak tanır. Kullanıldığı alana canlı ve şık bir görünüm kazandıran strafor paneller, ucuz bir maliyet ile kaliteli bir görünüm elde etmek isteyenlerin başlıca tercihidir.

En yeni ve güncel seri 2021 strafor duvar paneli modelleri internet sitemizin ilgili kategorisi incelenerek hemen sipariş verilebilir. Verilen siparişler en kısa süre içerisinde teslim edilir ve aynı gün içerisinde montajı yapılarak kullanılmaya başlanabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.