x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Duvar Paneli

3 Boyutlu Duvar Paneli

01.02.2024

3 boyutlu duvar paneli son yılların en popüler duvar kaplama ürünlerinden biridir. Ham maddesi strafor olan üç boyutlu paneller içerisinde pvc malzeme kullanılır. Panellerin her birinin kalınlığı 3mm’dir. 50cmx50cm ya da 60cmx60cm ölçülerinde kullanılabilirler.

Uygulama yapacağınız alan için uygun ölçüleri karşılayacak şekilde panel adeti satın almanız gerekmektedir. Özel yapıştırıcı kullanılarak uygulanır ve uygulama sırasında esneyen bir yapısı vardır.

Duvar panellerinin kokusu bulunmaz ve içeriğinde hiçbir kimyasal içermez. Aileniz için de güvenle kullanabilirsiniz. Yerli üretim duvar panellerinin en kullanışlı özelliği yanmaz özellikte olmasıdır. Ürünün sahip olduğu özellikler sertifika ile tescillenmiştir. Evinizin dekorasyonuna uygun olarak farklı modellere sahiptirler.

3 Boyutlu Duvar Paneli Nasıl Uygulanır

Üç boyutlu duvar panellerinin uygulanışı pratik olduğu için evinizde tek başınıza usta gerektirmeden uygulayabilirsiniz. 3 boyutlu duvar paneli uygulanış aşamaları şöyledir:

  • Uygulamaya duvarınızın alt köşesinden başlamanız tavsiye edilir.
  • Silikon yapıştırıcı ile tek bir panelin arka yüzeyi kaplanır.
  • Tek panel duvara dikkatlice monte edilir.
  • Geriye kalan paneller ilk yerleştirilen panelin hizasında monte edilmeye başlanır.

Uygulama bittiğinde panellerin kuruması için bir süre beklemeniz gerekir. Kuruma işlemi gerçekleştiğinde isteğe göre üzerine su bazlı boya uygulanabilir. Duvar paneli boyayı emici özelliğe sahip olduğundan canlı ve kalıcı renkler meydana gelir. Zamanla renkte solma ya da deforme oluşumu meydana gelmez.

3 Boyutlu Duvar Paneli Fiyatları

Strafor paneller uygun fiyat seçenekleri ile evinizde ya da iş yerinizde harikalar yaratır. Dilerseniz tek bir duvara ya da tüm duvarlara uygulayabilirsiniz. Hem iç mekan hem de dış mekanlar için uyumludurlar.

Üç boyutlu modeller farklı görsel ve modelleri ile evinize şıklık ve farklılık katar. Su geçirmez özellikleri sayesinde banyo ya da mutfak odalarında da güvenle kullanabilirsiniz. Strafor panellerin en büyük avantajlarından biri izolasyon sağlamasıdır.

Hem ısı hem de ses yalıtımı yapan strafor paneller ile yaşamınız daha konforlu bir hale gelir.

3 boyutlu duvar paneli fiyatları birim üzerinden hesaplanır ve uygulamak istediğiniz alana göre kaç adet panel satın alacağınıza göre değişiklik gösterir. Üç boyutlu modeller için seçtiğiniz desen de fiyatlar açısından belirleyici olur.

Üç boyutlu görünüm evinize farklı bir hava ve kalite katar. Hem iç duvarlara hem de dış duvarlara uygulanabilen ürünlerdir. Bina dış cepheleri için de izolasyon amacıyla kullanılabilirler. Ses ve ısı yalıtımı sağlarlar ve dış etkenlerden bina duvarlarını korurlar.

Ses yalıtımı sağlaması sebebiyle eğer apartman dairesinde oturuyorsanız komşularınızdan gelen gürültüleri yarı yarıya azaltır. Kış aylarında sıcaklığın evde muhafaza edilmesini sağlar. 3mm veya 5mm kalınlıklarına sahip olabilirler.

3 Boyutlu Duvar Paneli Strafor

Strafor duvar panelleri gerçek duvar inşaatına göre çok daha az masraflı olur. İnşaat sonrası oluşan duvar molozları oluşmadığından temizliği de oldukça kolaydır. Strafor panel kullandığınızda hem maliyet olarak hem de zaman konusunda tasarruf etmiş olursunuz.

Üç boyutlu paneller ev dekorasyonunuza uyum sağlayacak şekilde farklı modellere sahiptirler. 3 boyutlu duvar paneli fiyatları uygun seçenekler ile her bütçeye uygun şekilde üretilirler. Beyaz ya da beton renginde tercih edebilirsiniz. Uygulamadan sonra istediğiniz renge boyama yapabilirsiniz.

Strafor panelleri boyarken su bazlı boya kullanmalısınız. Üç boyutlu panellerin kullanım alanlarından bazıları şunlardır:

  • Ev
  • Apartman girişleri
  • Ofis
  • Mağaza
  • Otel
  • Vitrin

3 Boyutlu Duvar Paneli Boyama

Satın aldığınız üç boyutlu panelleri dilerseniz saf haliyle kullanabilir ya da su bazla boya kullanmak şartıyla istediğiniz renge boyayabilirsiniz. Kullanılan boyayı hızlı emerler ve uzun süre canlılıklarını korurlar.

Dış cepheler için de boyama yapabilirsiniz. Güneş ışınlarına karşı koruyucu etkiye sahip olduklarından zamanla yıpranma ya da boyada solma meydana gelmez. Strafor panellerin kullanımı oldukça konforludur.

Strafor panellerin uygulanışı gibi temizliği de oldukça pratiktir. Nemli bir bez ile silmeniz temizlik için yeterli olur. Paneller kolay sökülür ve yeniden uygulanabilir.

3 Boyutlu Duvar Paneli Koçtaş

3 boyutlu duvar paneli Koçtaş mağazalarından da alabileceğiniz izolasyon avantajına sahip duvar panelleridir. Birbirinden modern üç boyutlu desenleri ile evinize ferahlık ve farklılık katarlar.

Üç boyutlu paneller yalnızca eviniz için değil iş yeriniz için de oldukça kullanışlıdır. Ses ve ısı yalıtımı yaptıkları için dışarıdan gelen etkenlere karşı bulunduğunuz ortamı steril bir hale getirirler. Duvar panellerinin ham maddesi strafordur. Organik bir ham maddedir ve içerisinde hiçbir kimyasal barındırmaz.

İnsan sağlığına uygun olduğu için hem iç hem de dış mekanlarda güvenle kullanabilirsiniz. Duvar panellerinin kalınlığı 3mm veya 5mm olabilir. Uygulayacağınız alana göre kaç adet panel alacağınıza siz karar verirsiniz.

3 Boyutlu Duvar Paneli Nasıl Uygulanır

Strafor duvar panellerinin uygulanışı oldukça pratiktir. Uygulama sırasında herhangi bir inşaat gerekmediği için evde kendiniz de yapabilirsiniz. Özel silikon yapıştırıcı ile istediğiniz yüzeye uygulayabilirsiniz. 3 boyutlu duvar paneli Koçtaş şubesinden aldıktan sonra uygulamanız gereken adımlar şunlardır:

  • Tek bir paneli alarak arka yüzeyine silikon yapıştırıcıyı her tarafına eşit dağılacak şekilde sürün.
  • Duvarın alt kısmından başlayarak direkt olarak paneli yapıştırın.
  • Diğer duvar panellerini ilk yerleştirdiğiniz panelin hizasında yerleştirmeye devam edin.

Duvar panelleri her yüzeye uygulanabilirler fakat uygulayacağınız yüzeyin temiz olması gerekir. Panelleri yapıştırmadan önce hafif nemli bir bezle yüzeyi silerseniz temizliğinden emin olmuş olursunuz.

Duvar Paneli 3 Boyutlu

Üç boyutlu paneller her zevke hitap edecek şekilde farklı desenlere sahiptirler. Modelleri seçerken ev dekorasyonunuza uyacak şekilde seçerseniz tamamlayıcı olurlar.

Klasik bir tarza sahipseniz taş desenli modelleri, otantik bir tarza sahipseniz ahşap desenli modelleri tercih edebilirsiniz. Uygulanışı çok kolaydır ve malzemesi dayanıklı olduğundan bir kere aldığınızda uzun yıllar izolasyon özelliğini kaybetmeden ve renklerinde solma olmadan kullanabilirsiniz.

Strafor duvar panelleri su geçirmez özellikte olduğundan dolayı dış cephe uygulamalarında binayı hava koşullarından korur. Üzerinde bakteri oluşumuna izin vermez ve rutubet gibi durumları önler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.