x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Duvar Paneli Fiyat ve Modelleri

3 Boyutlu Duvar Paneli Fiyat ve Modelleri

01.02.2024

3 boyutlu duvar paneli fiyat ve modelleri evinize modern bir hava verirken izolasyon özelliği ile dış etkenlere karşı koruma sağlar. Strafor duvar panellerinin kullanılma amaçları şunlardır:

  • İzolasyon
  • Mantolama
  • Dekorasyon

Isı ve ses yalıtımı ile uygulandıkları ortamı izole ederler ve daha huzurlu ve verimli bir alan yaratmış olursunuz. Bina dış cephe uygulamaları ile mantolama özelliği görür. Gerçek duvar inşaatına göre çok daha uygun fiyatlı bir seçenektir.

Tüm özelliklerinin yanında dekorasyon amacıyla da kullanılan strafor paneller her zevke uygun birçok desene sahiptir. Ahşap, mermer, doğal taş, tuğla desenleri en çok tercih edilen ürünler olarak kullanılır.

3 Boyutlu Taş Duvar Panelleri

Üç boyutlu paneller uygulandıkları alana derinlik ve şıklık katarlar. Yalnızca ev için değil iş yeri, kafe, müze, restaurant gibi alanlar için de dekorasyon amacıyla kullanılan ürünlerdir. 3 boyutlu duvar paneli fiyat ve modelleri uygun fiyat seçenekleri ile online olarak sipariş edilebilirler.

Doğal taş desenli strafor paneller en çok beğenilen modellerden biridir. Tamamen doğal bir görüntü sunarlar ve yapaylık oluşturmazlar. Dış cephe kullanımları ile binanızı daha kaliteli bir hale getirirler.

Güneş ışınlarına karşı koruyucu olan strafor paneller yaşam kalitenizi yükseltirler. Bir kere satın aldığınızda uzun yıllar kullanabilirsiniz. Darbelere dayanıklı olan strafor panellerin zamanla renkleri solmaz ve yıpranmazlar.

3 Boyutlu Duvar Straforları

Günümüzde bir ürünün pratik ve kaliteli olması tüketici için önemli bir unsurdur. Duvar inşaatı yaparsanız harcayacağınız zaman ve emek çok olacağından strafor panelin pratik kullanımı size zaman tasarrufu sağlar.

Ustaya gerek olmadan evde tek başınıza strafor panelleri monte edebilirsiniz. Uygulama için silikon yapıştırıcınız olması yeterlidir. Uygulama yapmak istediğiniz duvarın büyüklüğüne göre strafor panel sayısı belli olur.

Strafor paneller birim üzerinden fiyatlandırılır ve toptan olarak satın alınabilirler. Online sipariş verdiğinizde direkt olarak adresinize teslim olurlar. Kullanımı kolay ve temizliği pratiktir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.