x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Duvar Paneli İzmir

3 Boyutlu Duvar Paneli İzmir

01.02.2024

3 boyutlu duvar paneli İzmir için sipariş vermek istediğinizde web sitesine giriş yaparak dilediğiniz modelden sipariş edebilirsiniz. Ürünler en kısa sürede adresinize gelirler.

Isı yalıtımı özelliği sayesinde İzmir gibi sıcak bir ilde strafor duvar paneli oldukça avantajlı ürünlerdir. Evinizi serin tutarlar ve harika dekorasyonlar yaratmanızı sağlarlar. Uygulanışı kolay ve pratik olduğundan ustaya gerek kalmadan kendiniz uygulayabilirsiniz.

Isı yalıtımının yanında ses yalıtımı özelliği de vardır. Apartman daireleri için ince duvarlar bazen problem olabilir ve strafor paneller sayesinde komşularınızdan gelen sesler yarı yarıya engellenmiş olur.

Yaşadığınız alanı daha konforlu bir hale getiren strafor paneller oldukça uygun fiyatlara satın alınabilir.

3 Boyutlu Duvar Paneli Ölçüleri

Üç boyutlu paneller 100cmx50cm ya da 120cmx50cm ölçülerinde satın alınabilirler. Tek tek panel olarak satılırlar ve uygulama yapacağınız yüzeyin büyüklüğü kaç adet alacağınızı belirler. 3 boyutlu duvar paneli İzmir özelinde dilerseniz bahçe, balkon ya da teras için dış cephe uygulaması da yapabilirsiniz.

Strafor paneller güneş ışınlarına karşı koruyucu olduğundan zamanla renklerinde solma gerçekleşmez. Her tarza uygun olan duvar paneli modelleri şöyledir:

  • Ahşap desenli duvar paneli
  • Mermer desenli duvar paneli
  • Tuğla desenli duvar paneli
  • Doğal taş desenli duvar paneli
  • Görsel baskılı duvar paneli

Strafor panellerin her modeli doğal bir görünüme sahiptir ve yapay bir görüntü oluşturmazlar.

3 Boyutlu Duvar Kaplama Paneli

Üç boyutlu paneller strafor malzemeden üretilir ve şekil verilen straforun üzerinde beton harcının dökülmesiyle dayanıklı hale getirilirler. Öncelikle strafor panellerin desenleri oluşturulur ve renklendirme aşaması daha sonra makinelerde gerçekleştirilir.

Müşterinin isteğine göre boyasız beton görünümlü paneller de satın alınabilir. Müşteri daha sonra su bazlı boya ile kendi istediği renge strafor panelleri boyayabilir. Çok yönlü kullanımları ile strafor paneller son yılların en popüler ürünlerinden biri olmuştur.

Antibakteriyel yapısı sayesinde bebek odası ve çocuk odası için de oldukça uygundurlar.

Sitemiz ile ilgili daha detaylı bilgi almak için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.