x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli

31.01.2024

Yaşadığımız, zaman geçirdiğimiz mekanları daha güzel ve etkileyici göstermenin en basit yöntemi. En çok zaman harcadığımız mekanların bizim üzerimizdeki etkisi büyüktür. Kimse kötü bir ortamda zorunlu olmadıkça vaktini geçirmek istemez. Güzel dekor edilmiş, süslenmiş, özen gösterilmiş ortamlar her zaman dikkati çekerek beğeni alır. Bu nedenle bu tarz mekanlar da hep daha fazla zaman geçirilmek istenir. Dekorlarla istediğiniz ortama estetik bir görüntü vermek mümkün. Bulunduğunuz ortamın duvarlarını 3 boyutlu strafor duvar paneli ile daha güzel bir hale getirebilirsiniz. 

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Nedir?

Strafor, bir ısı yalıtım malzemesidir. Yüksek ısı yalıtım sağlar. Straforun ısı iletkenliği zamanla değişmez, kalınlığı incelmez, sabit kalır. Bu nedenle çok rahatlıkla uzun süre kullanılabilir. Aynı zamanda bu ürünle dekore ettiğiniz ortamların, duvarına dokunulduğunda dokusu da çok rahatlıkla hissedilir. Yapısı gereği su ve nemden etkilenmez, bu nedenle dış mekanlarınız için de bu ürünü rahatlıkla kullanıp tercih edebilir.   3 boyutlu strafor duvar paneli ısı yalıtımı gibi pek çok özelliğiyle alanda büyük bir konfor sağlar. Bu duvar paneli aynı zamanda kolayca silinebilir ve ekstra bir bakım gerektirmez.

Duvar Paneli Nasıl Kullanılır?

Duvar panelinin kullanımı oldukça basittir. Bu duvar paneli için kullanmak istenilen alanın ölçüsü metrekare cinsinden ölçülerek, kullanılacak duvar paneli sayısı hesaplanabilir. Daha sonra kullanacağınız alanın yüzeyinde pürüzler varsa temizlenir. Kuru bir bezle üzerinden geçilir. Tüm bu işlemler yapıldıktan sonra 3 boyutlu strafor duvar paneli, olan ürünün arka kısmına montaj işlemi için silikon tabancası uygulanır. İlk panel duvarın en alt kısmına yapıştırılır. Sırasıyla bu işlem devam edilir. Sadece bir silikon tabancası ve maket bıçağıyla kolay bir şekilde istediğiniz alana uygulayabilirsiniz. 

İnşaat sektörünün bir çok alanında büyük hizmetlerde bulunmuş bir firmayız. Her zaman en iyi hizmeti vermek için büyük efor ve çaba göstermekteyiz. Ürünlerimizde gelişen teknolojiden faydalanmaktayız. Aynı zamanda ürünlerimizi işlerinde en iyi usta ve tasarımcılarla çalışarak hazırlıyoruz. Her zaman kalite ve kaliteli ürünler bizim önceliğimiz olmuştur. En iyi hizmeti sunabilmek için alanımızdaki tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya koyuyoruz. Sizde dekorasyonlarınızda strafor duvar paneline yer vermek için iletişim kanallarımız üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Hakkında

Mimari yapılarda için duvarların estetik yapıları her zaman için değerlidir. Genel olarak günümüzde mimari yapılarda estetik için 3 boyutlu strafor duvar paneli çeşitleri tercih edilir. Şömine ya da TV alanlarında yer alan duvarlar için günümüzde sıklıkla 3 boyutlu strafor duvar panelleri türü tercih edilir. 3 boyutlu olarak yer alan strafor duvar panellerinin özellikleri arasında şunlar yer alır;

  • Isı sisteminin oluşturulmasını sağlar.
  • Görsel olarak dikkat çekici bir görünüm sağlar.
  • Ses sisteminin oluşturulmasını sağlar.
  • Tüm yüzey çeşitleri için uygulanabilir durumdadır.
  • Ekonomik mimari tasarım ürünleri arasında yer alır.

Günümüzde 3 boyutlu strafor duvar paneli çeşitleri genel olarak yalıtım sistemleri için tercin edilir. Özelliklede son yıllarda estetik yapısı ile ön planda çıkan 3 boyutlu olarak strafor duvar panelleri evlerde tercih edilmeye başladı. Duvar panelleri kapsamlı bir şekilde kullanılan en temel yapı malzemeleri arasında yer almaktadır.

Trend 3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Modeli

Günümüzde duvarların daha kaliteli kullanımları ve görsel yapıları için 3 boyutlu strafor duvar paneli tercih edilir. Trend olarak farklı tercih edilen modellerin en temel özellikleri estetik olarak pek çok platform için uygun olması oluyor. Yeni nesil üretim teknolojilerinin başarılı bir şekilde uygulandığı duvar panelleri kapsamlı bir alanda kullanılmaktadır. Bu noktada kaliteli bir malzemenin tercih edilmesine dikkat etmek şarttır.

Genel olarak bakıldığına günümüzde trend 3 boyutlu strafor duvar paneli modeli sade tercihler yapılır. Beyaz kabartmalı sade geometrik şekiller günümüzde sürekli olarak tercih edilir. Özelliklede evlerde bu tarz strafor duvar modellerinin kullanımları daha yoğun oluyor. İş alanlarında ise genel olarak daha ihtişamlı olan strafor duvar paneli çeşitleri tercih ediliyor.

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Genel olarak günümüzde pek çok 3 boyutlu strafor duvar paneli firmaları bulunur. Firmaların sundukları hizmetin kalitelerine göre günümüzde fiyat listelerini oluşturur. Birçok kişi 3 boyutlu strafor duvar paneli tercih süreçlerinde fiyat kıyasları sürekli yapılır. Son yıllarda kampanyalı dönemlerde strafor duvar paneli çeşitleri daha çok tercih ediliyor.

Hem uygun hem de kaliteli 3 boyutlu strafor duvar paneli çeşitleri için kampanyalı süreçleri ideal olur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.