x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Çeşitleri

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Çeşitleri

01.02.2024

3 boyutlu strafor duvar paneli çeşitleri dış cepheler için mantolama özelliği taşırlar. Isı ve ses yalıtımı ile yaşam alanınızı daha verimli bir hale getirirler. Tüm bu özelliklerinin yanında iç cephelerde dekorasyon amacıyla da kullanılırlar.

Hava koşullarına karşı dayanıklı olan strafor paneller sıcak havayı dışarıda tutar. Kış aylarında ise su geçirmez özelliği ile bina cephelerini kar ve yağmur sularından korur. Nemi önler ve evinizde rutubet oluşumunu engeller.

Uzun süre dayanıklı malzemeden üretildikleri için bir kere aldığınızda yıllar boyunca deforme olmadan ya da izolasyon özelliğini kaybetmeden kullanabilirsiniz. Ülkemizde son yılların en çok kullanılan ürünlerinden biri strafor panellerdir.

3 Boyutlu Duvar Panelleri Bauhaus

Her tarza uygun olan strafor paneller sayesinde evinizi klasik ya da otantik bir dekorasyon ile tasarlayabilirsiniz. 3 boyutlu strafor duvar paneli çeşitleri kullanarak evinizi dekore ettiğinizde etkileri şu şekildedir:

  • Ev dekorasyonunuza derinlik katar.
  • Tamamlayıcı bir dekordur.
  • Üç boyutlu paneller sayesinde küçük boyutta olan bir oda daha geniş bir şekilde algılanabilir.
  • Uygulandığı ortama ferahlık katar.

Strafor paneller kolay uygulanabilir ürünlerdir. Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar ve bazı modelleri kendinden yapışkanlıdır. Online olarak sipariş vermek fiyat olarak avantajlı kampanyalardan yararlanmanızı sağlar.

Temiz olmak kaydıyla strafor paneller her duvar yüzeyi için uygundur. Balkon ya da teras gibi ortamlara da uygulanabilir.

Üç Boyutlu Panel

Strafor paneller uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlerdir. Gerçek duvar inşaatına göre çok daha ucuzdur ve izolasyon özelliğine sahiptir. Uygulama yapacağınız duvarın büyüklüğüne uygun olarak 120cmx50cm ya da 100cmx50cm ölçülerinde dilediğiniz kadar strafor panel satın alabilirsiniz.

Strafor panelleri satın aldığınız adet miktarına göre fiyat değişikliği gösterir. Satın aldıktan sonra uzun süre kullanacağınız için ekonomik ürünlerdir. Tuğla, doğal taş, mermer, ahşap desenli olmak üzere farklı modeller vardır.

Evinizin ya da iş yerinizin dekorasyonuna uygun olarak dilediğiniz strafor panel modelini tercih edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.