x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Fiyatları

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Fiyatları

07.02.2024

3 boyutlu strafor duvar paneli fiyatları her bütçeye uygun seçenekleri ile evinizi güzelleştirir ve yaşam standardınızı arttırır. En son trend modern desenlerin arasından seçebileceğiniz çeşitler şunlardır:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Ev dekorasyonunuza hangi tarz uyuyorsa o modeli seçebilir bu şekilde evinizi istediğiniz gibi tamamlayabilirsiniz. Yalnızca dekorasyon amaçlı değil strafor paneller izolasyon amacıyla da kullanılırlar.

Isı ve ses yalıtımı yaparlar ve su geçirmezler. Dış cephe uygulamalarında hava koşullarına dayanıklı olurlar. Güneş ışınları sebebiyle renkleri solmaz ve dayanıklı malzemeye sahiptirler.

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Eskitme Tuğla

Tuğla desenli strafor panelleri evlerde en çok tercih edilen modellerden biridir. Renkli ya da düz renk gibi farklı seçenekleri mevcuttur. 3 boyutlu strafor duvar paneli fiyatları kullanım süresi uzun olduğu için oldukça ekonomiktir.

Doğal tuğla görünümü sunan tuğla paneller evinize sıcaklık katar. Dilerseniz dış cephe için de uygulayabilirsiniz. Bina dış cephesinde mantolama görevi görür. Uygun fiyatlara ihtiyacınız olan izolasyonu elde etmiş olursunuz.

Strafor paneller binanızın değerini arttırır ve ses ile ısı yalıtımı sağlar. Boyanabilir özellikte olduğu için dilediğiniz zaman su bazlı boyayla boyayabilirsiniz. Boya uygulaması kolaydır ve canlı renkler ile evinize güzellik katar.

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Koçtaş

Strafor panelleri online olarak sipariş verirseniz birçok avantajlı kampanyadan faydalanabilirsiniz. Ev, iş yeri, okul, hastane, kafe, müze gibi farklı alanlara uygulanabilen strafor paneller günümüzün en kullanışlı ürünleridir.

Hem dekorasyon hem de izolasyon amacıyla kullanılabilirler. Apartmanda komşularınızdan gelen seslerden rahatsız oluyorsanız gürültüyü yüzde elliye kadar önler. Kış aylarında evinizi sıcak yaz aylarında serin tutarlar.

Dayanıklı malzemeden üretilen strafor paneller tamamen organik olan bir üründür. İçlerinde hiçbir kimyasal madde yoktur ve bakteri üretmezler. Sevdiklerinizle birlikte güven içerisinde kullanabilir ve avantajlarından yararlanabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.