x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Modelleri

3 Boyutlu Strafor Duvar Paneli Modelleri

01.02.2024

3 boyutlu strafor duvar paneli modelleri en yeni dekorasyon ürünleridir. Farklı desen seçenekleri ile her tarza uygun modeller evinizin görünüşünü değiştirir ve şıklık katar.

Strafor paneller hem iç mekan hem de dış mekanlar için uygundurlar. 50cmx50cm ya da 60cmx60cm olarak tasarlanan modeller uygulandığı alana derinlik katarlar. Dayanıklı malzemeden üretilen strafor paneller uzun süre kullanıma uygundur.

Nakliyesi oldukça kolaydır ve usta gerektirmeden evde tek başınıza uygulanabilir. Montajı özel silikon yapıştırıcı ile yapılır ve kolaydır. Kolay uygulanışı ile hem maddi olarak hem de zamandan tasarruf sağlarsınız. Organik malzemeden üretildiği için çevre dostu ve geri dönüşüme uygundur.

3 Boyutlu Strafor Kesim Makinası Fiyatları

Strafor panellerin ham maddesi strafordur ve ölçülendirildikten sonra üzerlerine beton harcı dökülerek hazırlanırlar. Daha sonra makinelerde boyanır ve hazır hale gelirler. Modern desenlere sahip 3 boyutlu strafor duvar paneli modelleri modası asla geçmeyecek ürünlerdir. Üç boyutlu panellerin avantajları şu şekilde sıralanabilir:

  • Uygulandıkları alanı zenginleştirir ve güzelleştirirler.
  • Çevrecidirler.
  • Kimyasal içermezler.
  • Isı ve ses yalıtımı yaparlar.
  • Dayanıklı ve uzun ömürlüdürler.
  • Montajı kolaydır.
  • Ekonomiktir.

İzolasyon özelliğinin yanında dekorasyon amacıyla da birbirinden güzel desenleri vardır. Klasik ya da otantik tarzlara uygun olarak birçok seçenek barındırırlar. Montajı kolaydır ve bir günde tüm duvara uygulama yapabilirsiniz. Temizliği nemli bir bezle yapabilirsiniz.

3 Boyutlu Strafor Kesim

Strafor paneller dış mekanlar için mantolama özelliğinde olurlar. Maliyet olarak gerçek duvar inşaatından uygun oldukları için günümüzde en çok tercih edilen izolasyon ürünleridir.

Strafor paneller su geçirmez özellikte oldukları için bina duvarları korurlar ve nemi, rutubeti engellerler. Temizliği kolaydır ve bakteri oluşumu gerçekleşmez. Bir kere satın aldığınızda yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Uygulama yapacağınız duvar yüzeyi temiz olmalıdır. Yapıştırıcınız, maket bıçağınız ve metreniz olduktan sonra hızlı bir şekilde uygulayabilirsiniz. Uygulamaya alt köşeden başlarsanız panelleri aynı hizada yerleştirmek daha kolay olur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.