x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Duvar Kaplama

3D Duvar Kaplama

01.02.2024

3d duvar kaplama panelleri, günümüzde her mekanda, her ortamda karşımıza çıkan yaygın ürünlerdir. Gerek uygun maliyetler gerekse canlı görünümleri bu panelleri tercih sebebi yapmıştır.

3d duvar kaplama tercih eden kişiler, anında şık ve dekoratif bir görünüm elde ederler. Gün geçtikçe daha da popüler olmaya devam eden duvar kaplama panelleri, farklı model ve çeşitlere sahiptir. Her türlü eşya, dekor ve renge uygun model bulmak mümkündür.

Her zevke uygun 3d duvar kaplama panelleri, pratik bir uygulamaya sahiptir. Usta gerektirmeden hızlıca ve zahmetsiz montaj yapılabilir. İç ve dış mekanlarda kullanıma uygun olmakla birlikte, ısı ve ses yalıtımı özelliği de taşır.

3D Duvar Dizayn

Duvar boyama ile elde edilemeyecek canlılığı ve farklılığı isteyenler için 3d duvar kaplama panelleri doğru tercihtir. Evini alışılmışın dışında ve farklı dizayn etmek isteyenler 3d panelleri sıklıkla tercih eder.

3d duvar kaplama panellerinin en çok tercih edilen modelleri şöyledir;

·Taş desenler,

·Hayvan motif desen,

·Geleneksel işleme desenler,

·Ahşap 3d desenler,

Mekana alışılmışın dışında bir canlılık katan 3d paneller, uygun maliyetli ve şık bir dizayn elde etmek isteyenler için kesin bir çözümdür. Ustaya gerek kalmadan kendinizin montaj yapabileceği 3d duvar kaplama panelleri, memnun kalacağınız eşsiz bir tasarıma sahiptir.

Birbirinden farklı modelleri ile 3d duvar panelleri sitemiz üzerinde hemen sipariş oluşturularak satın alınabilir.

Kendinden Yapışkanlı 3d Duvar Paneli

Kendinden yapışkanlı özelliği ile 3d duvar kaplama panelleri, zahmetsizce ve hızlı bir uygulama süreci sağlar. Ustaya gerek kalmadan ve ekstra bir masraf ödemeden, şık bir görünüme sahip olmak isteyenler, 3d duvar panellerini tercih etmelidir.

Bunun yanı sıra; 3d duvar kaplama panelleri, ısı ve ses yalıtımı yapılmasına da olanak tanır. Uzun ömürlü kullanım garantili bu paneller, uygulandığı mekana oldukça farklı bir görünüm ve canlı bir görsellik kazandırır. Evlerde, iş yerlerinde, dış mekanlarda, çocuk odalarında, cafelerde, showroomlarda ve daha pek çok mekanda kullanılabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.