x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Duvar Paneli

3D Duvar Paneli

01.02.2024

3d duvar paneli son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen ve popüleritesi gün geçtikçe daha da yükselen bir üründür.

3d duvar paneli oldukça canlı ve hareketli bir görünüme sahiptir. Bu sebeple evlere, iş yerlerine ve uygulandıkları diğer alanlara harika bir görsellik katar. Uygulandığı alana oldukça farklı bir hareketlilik getiren 3d duvar panelleri, farklı renklerde ve modellerde uygulanabilir.

Duvarı boyamaya gerek kalmadan hızlı ve kolay bir şekilde güzel bir görünüm elde edilmesine olanak tanıyan 3d duvar paneli pratik ve kolay bir montaj sürecine sahiptir. Hızlıca ve zahmetsiz uygulanabilir.

Her ev dekorasyonuna ve eşyaların renklerine uygun modellere sahip olan 3 boyutlu paneller, mekanlara kolayca uyum sağlar.

3D Duvar Kaplama

3d duvar paneli alışılmışın dışında canlı bir görünüm elde etmek isteyenlerin ilk tercihi olarak ön plana çıkar. Uygulaması oldukça kolay olan paneller, ısı ve ses yalıtımı özelliğine de sahiptir. Bu sayede tasarruf sağladığı gibi, modern ve şık bir görünüm elde edilmesine de olanak tanır.

Tercih edilen 3d duvar paneli çeşitleri, yaygın olarak şu şekildedir;

  • Hayvan motifleri,
  • Taş desenleri,
  • Geleneksel işlemeler,
  • Ahşap desenler,

Listelenen ve en çok tercih edilen bu modeller dışında 3d duvar paneli çeşitleri oldukça geniş bir kataloğa sahiptir. Evin genel havasına en uygun strafor duvar paneli modelleri, ilgili kategori incelenerek internet sitemiz üzerinde sipariş verilebilir.

3D Duvar Paneli Fiyat

3d duvar paneli fiyatları model ve ölçülere göre farklılık gösterebilir. Her modelin ve ölçünün kendine özgü bir fiyatı bulunur. Fiyat belirlemesinde, kaplama yapılacak alanın büyüklüğü büyük önem taşır. Alan ne kadar büyükçe, adet miktarı da o kadar fazla olacaktır.

3d duvar paneli canlılık izlenimi sağlayan ve en çok tercih edilen duvar panelleri arasında yer alır. Her ne kadar fiyatlar değişiklik gösterse de, diğer kaplama yöntemlerine göre çok daha uygun maliyetlidir.

Siparişlerin elinize ulaştığı aynı gün içerisinde kolayca montaj yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

3d strafor duvar paneli modellerimizi görüntülemek için https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.