x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Duvar Panellerinde Yeni Modeller

3D Duvar Panellerinde Yeni Modeller

01.02.2024

3D duvar panellerinde yeni modeller firmamızın internet sitesinden ilgili kategoriler incelenerek hemen sipariş verilebilir.

Çağımıza uygun, en çok tercih edilen ve trend 3D duvar panellerinde yeni modeller en uygun fiyatlar ile satışa sunulur.

3d duvar panelleri, uygulandığı alana canlı ve gerçekçi bir görünüm kazandırır. İç cephede veya dış cephede kullanıma uygun olan 3D duvar panellerinde yeni modeller istenilen her alana uygulanabilir.

Ses ve ısı yalıtım özelliğine sahip olan 3d duvar panelleri, bu sayede tasarruf edilmesine olanak tanır. Darbeye karşı dayanıklı yapısı, uzun süreli kullanımlar için oldukça uygundur. Son kalite malzemelerden üretilen duvar panelleri, hızlı teslimat seçenekleri ile satışa sunulur.

3D Duvar Paneli

3D duvar panellerinde yeni modeller son zamanların trend duvar kaplama ürünleridir. Yarattığı gerçekçi ve farklı görüntü, modern ve farklı bir dekorasyon arayanlar için birebirdir.

Firmamız Dekorcum kalitesi ile sipariş verilebilecek 3D duvar panellerinde yeni modeller şu şekilde listelenebilir;

·Elips Serisi,

·Çiçek Serisi,

·Dalga Serisi,

·Kare Serisi,

·Örgü Serisi,

·Papatya Serisi,

·Piramit Serisi,

·Simetri Serisi,

Elips, çiçek, dalga, kare, örgü, papatya, piramit ve simetri 3D duvar panellerinde yeni modeller olarak ön plana çıkarlar. Son kalite malzemeler kullanılarak üretimini yaptığımız 3D paneller; ısı ve ses yalıtım özellikli, darbeye karşı dayanıklı ve kolay kurulum avantajları ile hemen sipariş verilebilir.

3D Duvar Dizayn

Günümüzde farklı tasarımlar ve gerçekçi dekorasyonlar her zaman ön plandadır. 3D duvar panellerinde yeni modeller tam da bu noktada önem kazanır. Duvar dekorasyonunda 3D duvar panellerinin kullanılması, ortama gerçekçi ve farklı bir hava katacaktır.

Panellerin montajı oldukça kolaydır ve usta gerektirmez. Bu sayede sizleri ekstra bir masraftan tamamen kurtarır.

Üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler, ürünlerin kullanım ömrünü uzatır ve uzun süre kullanılabilir. Yıpranmayan ve rengi solmayan 3D duvar panellerinde yeni modeller evlerde, iş yerlerinde, odalarda, bahçelerde, balkonlarda, tavan aralarında ve çocuk odalarında kullanılabilir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.