x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Strafor Duvar Kaplama

3D Strafor Duvar Kaplama

01.02.2024

3D strafor duvar kaplama şık desenleri ve uygun fiyat seçenekleri ile son yılların en popüler ürünlerinden biridir. Duvar panellerinin ham maddesi strafordur ve yüzde yüz organiktir herhangi bir kimyasal barındırmaz.

Ev, iş yeri, kafe, okul, hastane, müze gibi aklınıza gelebilecek her alana uygun modellere sahiptir. Yalnızca iç mekanlara değil dış mekanlar için de uygulanışı vardır. Üç boyutlu desenleri ile evinize farklı bir hava katabilir ve yaşam alanınızı tamamen değiştirebilirsiniz.

3D Strafor Duvar Panelleri

Strafor panellerin kalınlığı 3mm’dir. 120x50 ya da 100x50 ölçülerinde üretilirler. Uygulamak istediğiniz alanın büyüklüğüne göre panelleri adet olarak satın alırsınız. Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar. 3D strafor duvar kaplama uygulanışı basit olduğu için usta gerektirmez.

Panelleri evde kendiniz de kolayca uygulayabilirsiniz. Uygulama sırasında başlarken duvarın alt köşesinden başlamanız simetriyi daha kolay oluşturmanızı sağlar.

3 Boyutlu Strafor Duvar Kaplama

Üç boyutlu desenlere sahip strafor paneller uygulandıktan sonra duvarda yapay bir görünüm oluşturmazlar. Doğal bir hava veren modeller ile evinizin dekorasyonuna uyum sağlarlar. 3D strafor duvar kaplama sırasında dikkat etmeniz gereken bazı hususlar şöyledir:

  • Uygulamadan önce duvar yüzeyinin temiz olması gerekir.
  • Özel silikon yapıştırıcıyı panellerin arka tarafına her yere eşit dağılacak şekilde sürmelisiniz.
  • Strafor panelleri yapıştırırken birbirlerine simetrik olacak şekilde uyumlu olmalarına dikkat etmeniz gerekir.
  • Uygulama bittikten sonra kurumaya bırakmalısınız.

3D Strafor Panel

3D strafor paneller uyguladığınız alana doğallık kazandırır ve harika bir manzara oluşturur. İzolasyon avantajına sahip olduğu için ısı yalıtımı yapar. Isı yalıtımı sayesinde mantolama görevi görür.

Enerji tasarrufu sağlayan 3D strafor duvar kaplama gerçek duvar inşaatına göre çok daha uygun fiyatlıdır. Duvar inşaatlarında desen olarak pek fazla seçeneğiniz yoktur ama strafor panellerde özel tasarım yaptırabilirsiniz.

3D Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Ev dekorasyonunuz için harika modeller sunan 3D strafor duvar kaplama kaliteli malzemesi ile uzun vadede ekonomik olarak size avantaj sağlar. Salon, yatak odası, mutfak, banyo, koridor gibi evinizin her bölümüne uygun modellere sahiptir.

Su geçirmez özelliği sayesinde banyo ya da mutfak bölümlerinde verimli bir şekilde kullanılabilir. Banyonuza özel harika üç boyutlu görsel seçenekleri vardır. Çocuk odaları için de tamamen sağlığa uygun ve güvenlidirler.

3 Boyutlu Strafor

Son yılların en popüler ürünü olan üç boyutlu straforlar dış mekanlar için de uygun modellere sahiptir. İzolasyon özelliği sayesinde binanızın yapısını korur. Güneş ışınlarına karşı koruyucudur ve zamanla renklerinde solma meydana gelmez.

3D strafor duvar kaplama isteğe göre beyaz renkte de tercih edilebilir. Sağlam yapısıyla uzun yıllar kullanıldığı için dilerseniz daha sonra farklı bir renge boyayabilirsiniz. Boyama sırasında su bazlı boya kullanmanız gerekir.

3 Boyutlu Taş Desenli Strafor Duvar Kaplama

Modern desenlere sahip olan strafor taş panelleri hem iç mekan hem de dış mekanlar için uygundur. Doğal taş görünümü sunarlar ve tek renk ya da renkli çeşitleri vardır. Evinizin ya da iş yerinizin dekorasyonuna uygun modelleri seçebilirsiniz. 3D strafor duvar kaplama pratik uygulanışı ile evinizde harikalar yaratır.

Yanmaz özelliği sayesinde çocuklu aileler için de kullanımı yüzde yüz güvenlidir. Organik bir ürün olduğu için bakteri oluşumu meydana gelmez.

3 Boyutlu Dekoratif Strafor Taş Duvar Kaplama

Strafor paneller yalnızca iç mekanlar için değil bina dış cephe kaplamalarında da çok sık kullanılır. Binanızın dışı eski bir görünüme sahipse oldukça küçük bütçelerle dilediğiniz yenilemeyi strafor panellerle yapabilirsiniz. 3D strafor duvar kaplama ses yalıtımı yapar ve komşularınızdan gelen gürültüleri de minimuma indirir.

Taşınma durumlarında kolay bir şekilde sökülür ve yeniden kullanıma uygun ürünlerdir. Yaşam alanınızı daha konforlu ve ferah bir ortam haline getirirler.

3D Duvar Paneli

Uygun fiyat seçeneklerine sahip strafor duvar panelleri birbirinden şık ve modern desenlere sahiptir. Sipariş verildikten sonra kapıdan teslim edilirler ve tek başınıza evinizde uygulayabilirsiniz.

Toz ya da kir tutmaz özellikleri sayesinde insan sağlığına uygun ve güvenli ürünlerdir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.