x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Strafor Duvar Paneli Çeşitleri

3D Strafor Duvar Paneli Çeşitleri

01.02.2024

3d strafor duvar paneli çeşitleri uygun fiyat seçenekleri ile izolasyon özelliğine sahiptir. Aynı zamanda dekorasyon amacıyla da kullanılırlar. 50cmx50cm veya 60cmx60cm ölçülerinde birbirinden şık modelleri hem iç hem de dış cephelere uygulayabilirsiniz.

Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanan strafor panellerin uygulama adımları şu şekildedir:

  • Tek bir paneli elinize alarak arka kısmını çevirin.
  • Arka kısmına silikon yapıştırıcıyı eşit şekilde dağıtın.
  • Uygulama yaparken yüzeyin alt kısmından başlayın.
  • Kalan diğer panelleri ilk yapıştırdığınız panelin hizasında dizmeye başlayın.

Yapıştırma işlemi bittikten sonra strafor paneller kısa sürede kuruyacaktır. Temizlemek istediğinizde nemli bir bezle kolayca silebilirsiniz. Strafor paneller toz ve kir tutmazlar.

Strafor 3D Tavan Paneli

Strafor paneller ev içi ya da ofislerde hem duvarlara hem de tavana uygulanabilirler. Özel tasarım desenleri ile uygulandıkları ortama şıklık ve güzellik katarlar. 3d strafor duvar paneli çeşitleri ahşap, tuğla, mermer, doğal taş gibi farklı modellere sahiptir.

Evinizin ya da iş yerinizin dekorasyonuna göre seçim yapabilirsiniz. Isı ve ses yalıtımı yaptığı için tavan uygulamalarından ekstra verim alırsınız. Kışın sıcaklığı içeride tutarak enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Yanmaz özelliğe sahip olan strafor paneller ortama derinlik ve ferahlık katar. Yapay bir görüntü oluşturmaz ve tamamen doğal durur. Ahşap desenli tercih ederek otantik bir hava yaratabilirsiniz. Taş desenliler ile istediğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz.

3D Strafor Duvar Paneli Fiyatları

Strafor paneller uygun fiyat seçenekleri ile herkesin temin edebileceği ürünlerdir. Uygulama yapacağınız alanın büyüklüğüne göre panel satın alırsınız ve fiyatlar bu şekilde değişir.

Duvar inşaatı hem çok zahmetli hem de zaman alan bir iştir. Strafor paneller ise gerçek duvardan çok daha avantajlı özellikler sunar ve daha ucuzdur. Uygulama için ustaya ihtiyacınız olmayacağından dolayı tek başınıza yapabilirsiniz.

Su geçirmez özelliği ile binanızı koruyan strafor paneller rutubeti önlerler. Çocuklu evlerde ya da ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Okul binaları için de kullanımı yaygındır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.