x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Strafor Duvar Paneli Fiyatları

3D Strafor Duvar Paneli Fiyatları

01.02.2024

3d strafor duvar paneli fiyatları uygulama yapacağınız yüzeyin büyüklüğüne göre alacağınız strafor panelinin adetine bağlıdır. Seçtiğiniz desene göre de fiyat farklılıkları olabilir.

Strafor paneller uygun fiyat seçeneklerine sahiptir ve özellikle gerçek duvar inşaatına göre çok daha fazla ekonomiktir. Uygun fiyatlarıyla strafor panelleri kullandığınızda şu avantajları elde edersiniz:

  • Isı ve ses yalıtımı yaparlar.
  • Su geçirmezler.
  • Yanmaz özelliğe sahiptirler.
  • Bir sefer aldığınızda uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.
  • Darbelere karşı dayanıklıdırlar.
  • Zamanla izolasyon özelliklerini ve canlılıklarını kaybetmezler.

Strafor paneller ev ve iş yeri haricinde okul, hastane, kafe, park gibi farklı alanlarda da uygulanabilir. Hava koşullarına dayanıklı olduğu için dış cephe kullanımına uygundur.

3D Strafor Duvar Paneli Nasıl Uygulanır

Strafor panellerin uygulanması çok kolaydır ve evde tek başınıza tüm duvarları kaplayabilirsiniz. İnşaat gerekmediğinden etraf kirlenmez ve atık madde oluşmaz. Silikon yapıştırıcı ile her yüzeye uygulayabilirsiniz. 3d strafor duvar paneli fiyatları uygun fiyat seçenekleri ile size kaliteli bir kullanım sunar.

3d strafor paneller hem dekorasyon hem de izolasyon amacıyla kullanılırlar. Ses yalıtımı sayesinde özellikle ince duvarlı binalarda komşularınızdan gelen sesler yarı yarıya iner.

Isı yalıtımı özellikle kış aylarında evin sıcaklığının muhafaza edilmesini sağlar ve böylece enerjiden tasarruf etmiş olursunuz. Yaz aylarında da evin içerisini güneş ışınlarından korur. Dış cepheler için rutubeti önleyici bir üründür.

Modern 3D Strafor Duvar Paneli

Modern desenleri ile 3d strafor paneller evinize ya da iş yerinize şık bir hava katarlar. Küçük ofislerde üç boyutlu paneller kullanıldığında ortam daha ferah olur ve çalışma verimi artar.

Farklı desen seçenekleri sayesinde modernliği her açıdan yakalayabilirsiniz. Doğal taş desenler ortama şıklık katarken ahşap desenler otantik bir görünüm kazandırır. Strafor panel modelleri her sene gelişir ve yenilenir.

Evinizin dekorasyonuna uyacak şekilde renk ve model seçebilir ve online olarak sipariş verebilirsiniz. Ürünler en kısa sürede adresinize teslim olurlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.