x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Strafor Duvar Paneli Modelleri

3D Strafor Duvar Paneli Modelleri

01.02.2024

3d strafor duvar paneli modelleri ham maddesi olan strafor üzerine beton harcı ile şekillendirilen ve isteğe göre 2 mm veya 3 mm kalınlığına sahip olabilen dekorasyon ürünleridir.

Strafor paneller üç boyutlu modern desenleri ile evinize ya da iş yerinize ferahlık ve derinlik katar. Uygulandığı ortamın değerini arttırır. İç mekanlar haricinde dış mekanlar için de kullanıma uygundurlar. Strafor panellerin birbirinden şık modelleri şu şekildedir:


       
  • Tuğla desenli strafor paneller

  •    
  • Ahşap desenli strafor paneller

  •    
  • Taş desenli strafor paneller

  •    
  • Mermer desenli strafor paneller

  •    
  • Görsel baskılı strafor paneller

Strafor panelleri dilerseniz tek bir duvara dilerseniz de tüm duvarlara uygulayabilirsiniz. Tüm yüzeyler için uygundur.

3D Strafor Panel

3d strafor panellerin ölçüleri 50cmx50cm ya da 60cmx60cm olarak üretilir. Uygulama yapacağınız duvar yüzeyinin büyüklüğüne göre kaç adet panel satın almanız gerektiğini belirledikten sonra uygulama işlemi çok kolaydır. 3d strafor duvar paneli modelleri özel silikon yapıştırıcı ile yapıştırılır.

Kendinden yapışkanlı modeller de vardır ve uygulaması usta gerektirmez. Evinizde tek başınıza tüm duvarları strafor paneller ile yorulmadan kaplayabilirsiniz. Organik ürünler oldukları için içlerinde hiçbir kimyasal madde yoktur.

Strafor paneller bakteri üretmez ve toz, kir tutmazlar. Temizlemek istediğinizde nemli bir bez yardımıyla silmeniz yeterli olur. Dayanıklı malzemesi sayesinde bir kere aldığınızda uzun yıllar boyunca kullanmaya devam edebilirsiniz.

3D Strafor Köpük

3d strafor panellerin uygulanışı oldukça kolaydır. Paneller tek tek yapıştırmak suretiyle uygulanır. Tavsiye edilen uygulanış duvarın alt kısmından başlayarak üstlere doğru panelleri yerleştirmektir.

Silikon yapıştırıcı ile uygulanan strafor paneller kısa sürede kurur ve temiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinden desenli ya da renkli strafor paneller alabileceğiniz gibi düz beyaz ya da beton rengi strafor panelleri de satın alabilirsiniz.

Strafor panelleri yapıştırdıktan ve paneller kuruduktan sonra istediğiniz renk su bazlı boya ile boyayabilirsiniz. Boyayı hemen çeker ve canlı bir görünüm sağlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.