x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Strafor Duvar Paneli Nedir?

3D Strafor Duvar Paneli Nedir?

31.01.2024

Bu yazıda sizlere 3d strafor duvar paneli hakkında bilgi vermeye çalışacağız. Duvar panellerinin malzemesi PVC’dir. Strafor presleme işlemine tabi tutulmalarının ardından yüzeylerinin özel bir teknikle boyanmasıyla elde edilir. 3D denilmesinin sebebi mesela tuğla desenli duvar kağıdına dokunulduğunda gerçekmiş hissi verir. Bununla birlikte çevresel ısı ve ses emerek minimize eden, yalıtım özelliğine de sahiptir. Tüm yüzeylerde (boyalı, boyasız) kullanılabilmektedir. Maliyeti düşüktür, montaj uygulaması kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Dış cephede de kullanılabilmektedir. Duvar panelleri, mermerden, tuğladan, ahşaptan ve özel taşlardan hazırlanmaktadır. Kokusuzdur ve sağlığa olumsuz etki edecek kimyasal maddeler içermez.

3D Duvar Paneli Uygulama Biçimi

3D strafor duvar paneli uygulama yöntemi şu şekildedir:

  • Mastik yardımıyla duvara yapıştırılır,
  • Duvarın alt köşesinden başlar,
  • Yan yana dizilip sol alt köşeden başlayarak uygulanmaktadır,
  • Paneller tek tek yapıştırıldıktan sonra en al kısma tekrar mastik çekilir ve düz bir görünüm oluşması sağlanır,
  • Boya öncesi panellerin kuruması için beklenir,
  • Arzu edilen her çeşit boya tipine göre boyama işlemi yapılabilmektedir.
  • Elektrik prizlerinin olduğu kısımlarda boşluk bırakılıp işlem sonunda prizler takılır ve köşeleri mastikle doldurulur.

3D Strafor Duvar Paneli Avantajları Nelerdir?

Binanın geneline aşırı yük bindirmemeleri, son derece hafif malzemelerden imal edilmiş olmaları, tercih nedeni olmaktadır. Isıya, suya ve neme karşı dayanıklı ürünlerdir. 3D strafor duvar paneli, dış mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Tekrar boyanabilir farklı renklerle. Teknik nedenlerin haricinde avantajlar arasında uygulama yapılan aynı görüntünün orijinal malzemeler kullanılarak yapılması durumunda, gerçek tuğla, gerçek taş, mermer kullanmak son derece maliyetli olduğundan ve görüntüde hiçbir fark olmaması sebebiyle avantaj sağlamakta ve tercih nedeni olmaktadır.

Firmamızın Tercih Edilmesinin Nedenleri

3D strafor duvar paneli ürünlerinde bizi tercih etmeniz durumunda sadece taş, tuğla, ahşap, mermer, beton olarak değil; kalite, güncellik, dizayn ve modaya ilişkin bize has özellikleri de seçmiş olursunuz. Sektör tecrübemiz, nitelikli personelimiz, iş referanslarımız sayesinde ürünlerimiz rakiplerinin önüne geçerek, tasarımla olduğu kadar biçimsel zenginlikle de uygulama yapıldığı ortama değer katmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.