x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
3D Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

3D Taş Desenli Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

3d duvar paneli; kalınlığı 3 mm olan ve genel olarak hammaddesi pvc olup, içerisindeki sertleştirici maddelerden oluşan bir duvar kaplama panelidir. Bu panelde straforun ham madde olarak kullanılması halinde, çok daha kullanışlı bir yapıya sahip olduğu bilinmektedir. Hava alan ve kolay bozulmayan bu ürün içerisinde en fazla dikkat çeken model 3d taş desenli strafor duvar paneli olandır.

Duvar panellerinde kullanılan doğal taşa göre 3d taş desenli strafor duvar paneli, hem maliyet olarak daha avantajlı olmakta hem de zaman kaybına sebep olmamaktadır. Doğal taş uygulamasında ortaya çıkan bölgesel dökülme ve derz boşlukları gibi sorunlar, 3d taş uygulaması strafor duvar paneli uygulamasında kesinlikle yaşanmamakta, böylece uygulanan montaj tekniği sayesinde görüntü çok daha bütünleyici olmaktadır. Bunun yanında taş görünümü ile doğal taşın olumsuzluklarını yaşamadan, bu görselliğin güzelliklerini yaşamak isteyenler için strafor duvar paneli mükemmel bir seçenek olmaktadır.

3D Desenli Strafor Duvar Paneli

Duvarlarında şıklık arayanlar için 3d taş desenli strafor duvar paneli en çok önerilen panel çeşididir. Bu paneller; hoş görüntünün yanında, bozulma, dökülme yapmayarak uzun süre dayanıklı olması ve izolasyon özelliğini koruması ile dikkat çekmektedir.

3d desenli strafor duvar paneli; ev, ofis, hastane, okul, çocuk oyun alanları ve restoranlar gibi pek çok alanda rahatlıkla kullanılan panellerdir. Bu panellerin en büyük özelliklerinden birisi; hava şartlarından etkilenmemesi ve bu nedenle hem iç, hem de dış cephede rahatlıkla kullanılabilmesidir. Ayrıca3d desenli strafor duvar paneli, bünyesinde zehirli gaz barındırmadığı ve bakteri üretmediği için sağlığa da zarar vermemektedir.

3D Taş Desenli Strafor Paneli Fiyatı

Görüntüsünün yanında kullanışlı olması nedeniyle 3d strafor paneller pek çok alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir. Doğal taşların maliyetli olmasına karşın 3d taş desenli strafor paneli fiyatı çok daha uygundur. Dekoratif duvar panellerinde zarafet, şıklık ve farklılık arayışında olanların seçimini etkileyen bir önemli etken de 3d taş desenli strafor paneli fiyatı olmaktadır.

Her yüzeyde kolayca uygulanabilme özelliği ile ustalık ve el işi becerisi gerektirmeyen, nem ve sudan etkilenmeyen ve kolayca silinme özelliğine sahip olan 3d taş desenli strafor panel fiyatı ile de tercih sebebidir.

3D taş desenli strafor panel fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.