x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ahşap Desenli Strafor Duvar Paneli

Ahşap Desenli Strafor Duvar Paneli

07.02.2024

Ahşap desenli strafor duvar paneli yapı sektörünün aranılan malzemeleri arasında yer alır. Desenli strafor duvar paneli, gerçek ahşap veya taş gibi görünecek şekilde tasarlanmış bir duvar paneli türüdür. Panel yüzeyindeki desen herhangi bir şekil veya desen olabilir ve tek bir düz renkten veya birkaç farklı renkten yapılabilir. Ahşap desenli strafor duvar paneli tercihlerinde dikkatli davranmak; tam da talebinize uygun ürünlere sahip olmanızı mümkün kılar.

Ahşap desenli panellerin temel amacı, yalıtım veya kablolama gibi duvarın altında yatan yapıyı gizlemek ve hem ziyaretçiler hem de sakinler için daha çekici görünmesi için birleşik bir görünüm vermektir. Bazı durumlarda paneller, her iki taraftaki pencerelerden veya kapılardan gelen ışığı engellemeden mahremiyet sağladığı için iç kapı olarak da kullanılır.

Ahşap Desenli Strafor Duvar Paneli Modelleri

Ahşap desenli strafor duvar panelleri, alçıpanın hafif ve uygun fiyatlı bir alternatifidir. Ayrıca kurulumu kolaydır ve konut ve ticari inşaat dahil olmak üzere birçok uygulamada kullanılabilirler. En yaygın olarak ses bariyeri olarak kullanılırlar, ancak yangına dayanıklılık, yalıtım veya dekorasyon için de kullanılabilirler.

Strafor veya genleştirilmiş polistiren yapılmış ve diğer kimyasallarla kopolimerize edilmiş bir plastik köpük ürünüdür. Bu ürünler yapı sektörünün en çok talep gören ürünleri olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Strafor, güçlü, hafif ve ucuz olduğu için genellikle ambalaj olarak kullanılır. Ancak zamanla neme maruz kaldığında ahşap veya metal gibi çürümediği için inşaat uygulamalarında da kullanılır.

Ahşap Desenli Strafor Duvar Panellerinin Özellikleri

Straforun inşaatta kullanılmasının arkasındaki temel fikir, metal veya ahşap gibi iki malzeme tabakası arasında bir yalıtkan görevi görmesidir. Strafor, ısının altındaki malzemeden geçmesini engelleyen bir bariyer görevi görür, böylece eviniz kışın sıcak, yazın serin kalır.

Ahşap desenli strafor duvar paneli konforlu bir kullanım özelliğinin yanı sıra estetik görsellik konusunda da başarılı olduğu için tercih edilmektedir. Ahşap desenli strafor duvar paneli malzemesinin kullanım özellikleri söz konusu olduğu zaman pratik bir şekilde kullanılan bir yapı malzemesinden söz ederiz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.