x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ahşap Duvar Panelleri

Ahşap Duvar Panelleri

01.02.2024

Ahşap duvar panelleri en çok tercih edilen strafor panel modellerinden biridir. Şehir hayatında betonların içerisinde yaşayan insanlar için otantik desenleriyle doğaya daha yakın olma hissi verirler.

Şömine başında sevdiklerinizle beraber güzel akşamlar geçirme için dekoru tamamlayıcı görev gören ahşap duvar panelleri gerçek ahşap görünümüne sahiptir. Pürüzsüz ve temiz yüzeye kolayca uygulanabilirler.

Özel yapıştırıcı ile uygulanan paneller nemli bir bez yardımıyla kolayca temizlenebilirler. Renkleri farklılık gösteren ahşap duvar panelleri koyu tonlarda ya da daha açık tonlarda tercih edilebilirler. Bina dış cephesi için de uygulanabilirler. Okul, kafe gibi kalabalık alanları dekore etmek için uygun fiyatlarıyla bütçe dostudur.

Strafor Panel Desenli

Birbirinden modern ve farklı desenlere sahip olan ahşap duvar panelleri yaşam alanınız için şık dekorasyonlardır. Uygulaması kendiniz yapabileceğiniz kadar basittir. Tek tek panel olarak satın alır ve yan yana uygun şekilde dizerek uygularsınız.

Desenli modelleri ile yalnızca oturma alanlarında değil banyo ya da mutfak gibi alanlarda da kullanılan ahşap duvar panelleri avantajları şunlardır:

  • Isı ve ses yalıtımı sağlarlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • Darbelere karşı dayanıklıdırlar.
  • Evinize şık bir hava katarlar.
  • Sağlığa uygun olacak şekilde hijyen ortamı oluştururlar.
  • Temizlenmesi oldukça kolaydır.

Bina dış cephelerinde de ahşap duvar panelleri oldukça sık kullanılır. Toz tutmaz ve temiz yapısıyla binanız her zaman yeni görünür ve dış etkenlerden de korunur.

Strafor Duvar Panel Fiyatları

Her bütçeye uygun olacak şekilde fiyatları belirlenen ahşap duvar panelleri modele göre fiyat farklılığı gösterir. Uygulama alanına göre kaç adet panel sipariş vereceğiniz de önemlidir. Birim üzerinden fiyatlandırılırlar.

Canlı renklere sahip olan ahşap duvar panelleri su geçirmez oldukları için rutubet oluşumunu da engellerler. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı oldukları için renklerinde solma olmaz ve uzun yıllar ilk günkü gibi kalırlar.

Özel yapıştırıcı ile uygulandıkları için zamanla yapışkanlığında bozulma olmaz. Darbelere karşı dayanıklı olan modeller konforlu kullanıma sahiptir.

Diğer ürünlerimizi görüntülemek için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.