x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ahşap Görünümlü Strafor Duvar Paneli

Ahşap Görünümlü Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Ahşap görünümlü strafor duvar paneli hem evlerde hem de iş yerlerinde en çok tercih edilen modellerden biridir. Müstakil evlerden site katlarına kadar her ortam için uygun tasarım ve modelleri vardır. Şehir hayatından sıkıldıysanız ve evinize daha otantik bir hava vermek istiyorsanız ahşap panelleri deneyebilirsiniz.

Strafor panelleri uygularken özel yapıştırıcılar kullanılır ve uygulaması oldukça pratiktir. Panellerin kalınlığı 2 cm’dir. Taşınması ve duvara monte edilmesi bu sebeple kolaydır ve bir kişi de uygulayabilir. Panellerin ham maddesi strafordur. Strafor uygun ölçülerde kesildikten sonra üstüne beton dökülerek kurutulur.

Renkli ve desenli modellerin baskısı kuruma işlemi bittikten sonra özel makinelerde yapılır.

Ahşap Strafor Duvar Kaplama

İç mekana ve dış mekana uygulanabilen ahşap görünümlü strafor paneller kamu binaları için de uygundur. Okul, hastane, müze gibi alanlarda hem modern hem de şık bir görünüm sağlar.

Evinizin ya da ofisinizin tek bir duvarını strafor panelle kaplayabilirsiniz. Uzun süre kullanabileceğiniz malzeme darbelere dayanıklıdır. Renkleri zamanla solmaz ve izolasyon özelliğini kaybetmez. Panellerin uygulanışı şu şekildedir:

  • Yüzeyin temiz olduğundan emin olun.
  • Silikon malzeme, metre, maket bıçağı gibi gerekli malzemeleri yanınıza alın.
  • Tek bir paneli alarak arkasını çevirip silikonu eşit şekilde her yerine sürün.
  • Silikonu sürdükten sonra parçayı duvara yapıştırın.
  • Kalan panelleri ilk yerleştirdiğiniz panele hizalayacak şekilde uygulayın.

Ahşap Desenli Strafor Panel

Strafor duvar paneli, su geçirmez özelliğe sahiptir ve banyo, mutfak, balkon gibi alanlarda güvenle kullanılabilir. Balkon ya da terasta kullanacağınız zaman güneş ışınlarına dayanıklı olduğundan dolayı herhangi bir renk solması yaşanmaz.

Ev dekorasyonunuzu daha da güzelleştirmek için kullanacağınız strafor paneller uygun fiyatlarıyla ekonomiktir. Uygulayacağınız alana ve seçtiğiniz modele göre sizin için en uygun fiyatlı modelleri seçebilirsiniz. Özel yapıştırıcı ve diğer aksesuarları birlikte sipariş verebilirsiniz.

İş yerlerinde ortama ferah bir hava vermesi ve çalışmaya teşvik etmesi için kullanılan strafor paneller ortamın kurumsallığını da arttırıcı etkiye sahiptir.

Ürünümüz hakkında bilgi almak için -> https://www.dekorcum.com/urun/mese-ahsap-desenli-strafor-duvar-paneli

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.