x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ahşap Strafor Duvar Paneli

Ahşap Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Birçok çeşitliliğe sahip duvar kaplama modelleri arasında eviniz için en uygun modeli seçebilirsiniz. Modeller arasında çok sevilen ve çok tercih edilenlerden biri de ahşap deseni. Ahşap strafor duvar paneli özellikle evin dış cephesinde kullanılmakla beraber salonda, mutfakta kısacası evinizin içinde de her alanda farklı bir tasarım olarak kullanabilirsiniz.

Özellikle eviniz şömineli ise, şömine ile ahşap desenin muhteşem uyumunu fark edeceksiniz.

Dış cephede de kullanılan ahşap strafor duvar paneli adeta evinizi dağ evi gibi gösterecektir. Bu dış mimari yapıya her gören hayran kalacak!

Ahşap deseni de kendi içinde birçok çeşitliliğe ayrılıyor. Evinize ve eşyalarınıza göre daha koyu ya da daha açık tonlar tercih edebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda gri renkli ahşap strafor duvar paneli popüler. Kareli ya da uzun dikdörtgenlerle oluşturulmuş ahşap desenler mevcuttur. Dolayısıyla tarzınıza en uygun olan modeli seçmek zor olmayacaktır.

Ahşap Duvar Kaplama

Evinize bambaşka bir hava katacak ahşap duvar kaplama sayesinde boya, badanaya ihtiyaç duymayacaksınız. Kolay temizlenebilen yapısı ile badana sonrası yapılan uzun temizlik derdine de bir son vermiş olacaksınız. Ahşap strafor duvar paneli ürünleri yeni nesil duvar kaplama malzemeleri arasında yer alıyor.

Farklı modelleri ve renkleri ile ahşabın muntazam duruşunu evinizde çok hoş bulacaksınız. Koyu kahverenginden griye, sarıya kadar birçok renk seçeneği mevcuttur. Ayrıca çubuk desenleri ya da düz desenler de tercih edebilirsiniz.

Üç boyutlu modeller de popüler modeller arasında yer alıyor. Canlı bir görünüm sağlayan üç boyutlu modeller evinize farklı bir hava katacaktır.

Ahşap Strafor Duvar Kaplama

Evinize yepyeni bir hareket getirecek ahşap strafor duvar kaplama en özel modelleri ile karşınızda! Kolay uygulanışı ve ekonomik oluşunun yanı sıra kullanışlılık açısından da uygun olan duvar panellerini evinizin içinde, dış cephesinde hatta ofislerinizde de kullanabilirsiniz. Ofisinize de bambaşka bir görünüş sağlayacaktır. Ahşap strafor duvar paneli kaplama olduğu dışarıdan asla belli olmaz ve birçoğu leke tutmayan formdadır. Temizlemek istediğinizde hafif nemli bir bezle temizliğini sağlayabilirsiniz. Ahşapla hasrın eşsiz birlikteliğini de modellerinde görebileceğiniz

Ahşap strafor duvar paneli ürünlerimiz hakkında fiyat bilgisi almak için https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.