x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Ahşap Tavan Lambiri Fiyatları

Ahşap Tavan Lambiri Fiyatları

05.02.2024

Ahşap tavan lambiri fiyatları 2023 yılında da güncellenmektedir. Bu durum Ahşap tavan lambiri fiyatlarının karşımıza birden fazla seçenek halinde çıkıyor olmasını mümkün kılar. Ahşap lambri, çeşitli şekillerde kullanılabilen dekoratif bir duvar kaplama türüdür. Vurgu duvarı veya ana duvar kaplaması olarak kullanılabilir. Ahşap lambri malzemesini kullanmayı istiyorsanız, panel tipini ve tasarımını seçmeniz gerekecektir.

Ahşap lambri modelleri farklı şekil ve boyutlarda mevcuttur. Normal kare paneller veya L şeklindeki parçalar arasından seçim yapabilirsiniz. Bazı üreticiler, ürünleri için yuvarlatılmış köşeler de sunmaktadır. Ahşap tavan lambiri fiyatları bu tarz ürünlerin üretim özelliklerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ahşap lambri kullanmanın ana avantajı, boyutu veya amacı ne olursa olsun her odada harika görünmesidir.

Güncel Ahşap Tavan Lambiri Fiyatları

Ahşap tavan lambiri modellerini ister duvarlarınızı ister tavanınızı kaplamak için kullanın, bu malzeme ile herhangi bir sorun yaşamazsınız. Ayrıca, duvar veya tavan gibi geniş yüzeylere monte edilirken profesyonel yardıma ihtiyaç duyan geleneksel duvar kağıdının aksine çok dayanıklı ve montajı kolaydır. Ahşap tavan lambiri fiyatları da bütçe dostu seçeneklerden oluşmaktadır.

Ahşap paneller, özel kimyasallarla işlenmeden bırakıldıklarında zamanla kendilerine zarar verebilecek neme, böceklere ve diğer dış etkenlere karşı dayanıklı olması için farklı cilalarla işlenmiş gerçek ahşaptan üretilir ve isteyen ev sahipleri için mağazalarda satılır. Maliyeti yüksek tadilat ve onarımlara çok fazla para harcamadan evlerinin içinde yeni bir görünüm ortaya koymayı isteyenlere özel fırsatlar bu sayede karşımıza çıkmaktadır.

Ahşap Tavan Lambirinin Kullanım Özellikleri

Dekoratif ahşap lambri, tüm duvarı veya sadece bir kısmını kaplamak için kullanılabilir. Aynı zamanda bir tavan kaplaması olarak da kullanılabilir. Ancak bu ticari ortamlarda mesken ortamlarından daha yaygındır. Ahşap tavan lambiri fiyatları, bu tür ürünlerin kullanım özelliklerine bağlı olarak değişir.

Paneller tipik olarak, onları daha ince ve pürüzsüz hale getirmek için rendelenmiş çam, sedir ve meşe dahil olmak üzere çeşitli ağaç türlerinden yapılır. Ahşap tavan lambiri fiyatları tam da bu noktada farklı alternatif seçeneklerden oluşurlar. Çünkü bu tarz ürünler farklı kullanım özelliklerine sahip bir şekilde tasarlanmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.