x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Beton Görünümlü Strafor Duvar Paneli

Beton Görünümlü Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Beton görünümlü strafor duvar paneli doğal taşa göre birçok avantaja sahiptir. Ham maddesi strafor olan paneller ölçülendirildikten sonra üzerine beton harcı dökülür. Doğal taşa göre sahip olduğu avantajlar şunlardır:

  • Usta gerekmez ve kişi kendi montaj yapabilir bu sebeple daha ekonomiktir.
  • Tadilat olmadığı için zamandan tasarruf etmenizi sağlar.
  • Gerçek taş duvara göre &90 oranında hafif kalır.
  • Montaj edildikten sonra doğal taşta yaşayacağınız problemlerden olan dökülme gibi durumlar yaşanmaz.
  • Doğa dostudur.
  • Montaj sırasında atık oluşmaz.

Görünüş olarak gerçek beton duvar ile aynıdır. Özel yapıştırıcı ile montaj yapıldığından bir günde montajı biter. Uygulandıktan sonra hızlı bir şekilde kurur ve kullanıma hazır olur.

Beton Paneller

Strafor duvar panelleri son yılların en popüler ürünlerinden biridir. Farklı desenlere sahip olduğu gibi düz renksiz strafor duvar paneli kullanımı da oldukça yaygındır.

İç mekan yanında dış mekanlara da uygulanabilir. Su geçirmez özelliğe sahip olduğundan binanın içini yağmur ve kar sularından korur. Isı ve ses yalıtımı özelliğine sahiptir.

Evinizde komşularınız tarafından çok gürültü geliyorsa strafor paneller ile gürültüyü azaltabilirsiniz. Masrafı gerçek duvara göre oldukça uygun olan strafor paneller kolayca temizlenebilir. Nemli bir bez ile pratik biçimde silebilirsiniz. Kafe, restaurant gibi iş yerlerinin dekorasyonu için de oldukça avantajlıdırlar. Dilerseniz renksiz dilerseniz de renkli modellerden seçebilirsiniz.

Strafor Beton

Dayanıklı strafordan üretilen strafor paneller uzun yıllar kullanılabilir. Renklerinde ya da yapılarında herhangi bir değişim olmaz. İzolasyon özelliklerini zamanla kaybetmezler. Üzerlerinde toz barındırmadıkları için her daim temiz bir görünümde olurlar.

İnsan sağlığına uygun üretilen strafor paneller bakteri oluşumuna neden olmazlar. Sevdikleriniz ve çocuklarınızla güvenle kullanabilirsiniz. Düz beton görünümlü almış olsanız bile eğer ilerleyen yıllarda rengini değiştirmek isterseniz boyamaya müsait bir yüzeyi vardır.

Boyayı direkt olarak emdiğinden uzun yıllar canlı renkler kalıcı olur. Sökülmesi kolaydır ve taşınma durumlarında yeniden monte edilebilir.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.