x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Boyanabilir Strafor Duvar Paneli

Boyanabilir Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Boyanabilir strafor duvar paneli boyama işlemi son yıllarda oldukça trend olmuştur. Farklı desenlere sahip düz beyaz duvar uygulamak istediğiniz alana özel yapıştırıcı ile monte edildikten sonra seçeceğiniz renkte boya ile boyanır.

Boyama işlemi sırasında kullanılacak boya su bazlı ve lateks boya olarak seçilir. Boyanabilir strafor duvar paneli boyanırken kimyasal boya kullanmayı hem strafor uygulaması olacağından hem de sizin sağlığınız için tercih edilmez.

Klasik tek renk, desen görünümlü seçenekleri ile her zevke hitap eden modelleri vardır. Evinize hem şık bir hava kadar hem de boyanabilir strafor duvar paneli uygulamasında doğal bir görünüm elde edersiniz.

Strafor Duvar Paneli Nasıl Boyanır

Boyama işlemi uzman ekip tarafından gerçekleştirilir. Boyanabilir strafor duvar paneli işlem yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlar şunlardır:

  • Boyama işlemi yapılırken su bazlı boya kullanılır.
  • Strafor köpüğün zarar görmemesi için uygulama uzman kişiler tarafından yapılır.
  • Yüzeyde boya pürüzleri oluşmaması için dikkat edilmelidir.
  • Boya kuruduktan sonra zeminin pürüzsüz olması istenilen görüntünün elde edilmesini sağlar.

Strafor duvar paneli boyanırken boyanın strafora iyice yedirilmesine dikkat edilir. Tüm ekipmanlarıyla hazır olarak gelen ekip uygulanacak mekanın büyüklüğüne göre 1 ila 2 saatte boyama işlemini bitirmiş olur.

Temiz ve kaliteli işçilik ile dilediğiniz görünümüne kısa sürede kavuşmuş olursunuz. Boyanabilir strafor duvar paneli uygulaması oldukça uygun maliyetli bir üründür.

Strafor Duvar Paneli Düz

Klasik renk modeller ile boyanabilir strafor duvar paneli uygulaması da tercih edilen modellerden biridir. Düz renkler ile hem sade hem de şık bir hava katabileceğiniz eviniz ısı yalıtımı sayesinde de her zaman ısınmış olur.

Evinizde uygulayacağınız klasik duvar örme ve boyama işlemine göre daha hesaplı olan boyanabilir strafor duvar paneli çeşitleri Dekorcum sitesinde online olarak da incelenebilir ve sipariş verilebilir. Temizlemesi de oldukça kolay olan modelleri hafif ıslatılmış bir bez ile silmeniz yeterlidir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.