x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Çıkart Yapıştır Kendinden Yapışkanlı Duvar Paneli

Çıkart Yapıştır Kendinden Yapışkanlı Duvar Paneli

31.01.2024

 

Duvar panelleri kullanımı ihtiyaca göre farklılık göstermektedir. Strafor duvar paneli kalın yüzeyiyle yüksek ısı yalıtımı sağlar. Çıkart yapıştır kendinden yapışkanlı duvar paneli ise yalıtımı duvar içerisinden yapılmış veya ısı yalıtımına gerek duyulmamış mekanlar için kullanılmaktadır. Firmamız kaliteli malzemeler ile üretilmiş ve çeşit çeşit desen imkanı bulunan çıkart yapıştır kendinden yapışkanlı duvar panellerini siz müşterilerimizin beğenisine sunuyor.

Yumuşak, esnek ve ince bir dokusu olan bu paneller kolay kolay zarar görmediği gibi duvarın da sert darbe almasını önlüyor. Güçlü yapıştırıcı özelliği ile duvarı kolayca kavrıyor ve kısa sürede yapışıyor. İnce oluşu sebebiyle daha çok dekorasyon amaçlı kullanılmaktadır. Bu sebeple firmamız özel olarak çeşit çeşit renk ve desen seçenekleri sunmaktadır. Neredeyse her ortama uygun desenlerimiz vardır. En popüler desenlerimiz başta beyaz taş ve tuğla olmak üzere ahşap, mermer, çini ve geometrik desenler de mevcuttur.

Ortamın boyutu ve hangi amaçla kullanıldığı desen seçeneklerini etkilemektedir. Dar ortamlara daha açık ve sade desenler önerirken; lüks ve geniş alanlara daha renkli, ortamı canlandıran desenler önermekteyiz. Evleriniz için ise genişliğe ve ışığa göre evinizi ferah gösterecek ve bir o kadar da renk katacak önerilerimiz bulunmaktadır.

Çıkart Yapıştır Kendinden Yapışkanlı Duvar Paneli Nasıl Monte Edilir?

Çıkart yapıştır kendinden yapışkanlı duvar paneli kolay ve pratik bir şekilde monte edilir. Duvarın ölçüleri alınır ve panellerin duvar boyutuna uygun olup olmadığı saptanır. Eğer gerekirse paneller duvar boyutuna uygun olarak kesilir. Daha sonra duvar nemli bir bez ile silinir. Panelin arkasındaki kağıt çıkartılarak yapışkan yüzey duvara yavaşça monte edilir. Panellerimiz esnek olduğu için yapıştırırken herhangi bir zorluk yaşamazsınız. Sahip olduğu güçlü yapıştırıcı sayesinde kısa süre içinde panel duvara yapışır. Paneller arası herhangi bir boşluk bırakmadığınız müddetçe desenler birbirini takip edecek şekilde tasarlanmıştır. Yani paneller bir bütün olarak görünür. Uygun fiyatlı seçeneklerden yararlanmak ve her ortama uyan desenlerden denemek için bizimle irtibata geçiniz.

 

Daha fazla bilgi için https://www.dekorcum.com/kategori/strafor-duvar-paneli adresini ziyaret edin.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.