x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Duvar Paneli

Dekoratif Duvar Paneli

01.02.2024

Dekoratif duvar paneli ev ve iş yerleri dekorasyonu için birçok avantajlı özelliği ile son yılların en çok tercih edilen ürünlerinden biridir. İzolasyon özelliği sayesinde ısı ve ses yalıtımı yaparak daha kaliteli bir yaşam sunar.

Farklı desen seçenekleri ile her zevke uygun modelleri vardır. Evinizin ya da iş yerinizin dekorasyonuna uyacak şekilde seçebileceğiniz modeller şunlardır:

  • Ahşap desenli duvar panelleri
  • Mermer desenli duvar panelleri
  • Tuğla desenli strafor panelleri
  • Taş desenli strafor panelleri
  • Üç boyutlu strafor panelleri

Su geçirmez özelliği sayesinde banyo ve mutfak alanlarında kullanım için de uygundurlar. Duvar panellerinin ham maddesi strafordur ve yüzde yüz organik bir maddedir.

Duvar Paneli Fiyatları

Strafor duvar paneli oldukça uygun fiyat seçenekleri ile evinizi güzelleştirir ve tarzınıza göre tamamlayıcı bir dekorasyon olur. Dekoratif duvar paneli hijyenik koşullara uygun üretilir ve insan sağlığın tehdit etmez.

Toz ve kir tutmayan yapısı ile çocuk ve bebek odaları için de kullanımı uygundur. Dilediğiniz görsel baskıyı uygulatabilir ve yalnızca size özel bir duvar tasarımı yaratabilirsiniz.

Uygulanışı özel silikon yapıştırıcılar ile kolay bir şekilde yapılır. Ustaya gerek olmadan kendiniz evinizde uygulayabilirsiniz. Klasik duvar tadilatından çok daha ucuz bir üründür ve uygulanırken etrafa moloz ya da çöp gibi atıklar oluşturmayacağı için hemen uygulayıp kullanmaya başlayabilirsiniz. Temizlemesi oldukça kolay bir üründür.

Duvar Paneli Ahşap

Ahşap duvar panelleri otantik havaları ve ortama kattıkları sakinlik ile iş yerleri için de oldukça fazla tercih edilen bir desendir. Farklı renklere sahip olabilirler. Dilerseniz yalnızca tek bir duvara dilerseniz de tüm duvarlara uygulanabilirler.

Küçük odalar için ferahlatıcı özelliğe sahiptirler. Çalışma alanlarında verimin artmasını sağlar ve ofisteki boğucu havayı yok ederler. Eviniz için de temiz ve düzenli bir görünüm sağlarlar.

Dayanıklı malzemeden üretildikleri için uzun süre aynı canlılıkta ve yapıda kalırlar. Uzun vadede oldukça ekonomik bir üründür. Taşınma durumlarında kolayca sökülür ve yeniden kullanılabilirdir.

Diğer tüm detaylar için -> https://www.dekorcum.com/

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.