x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Duvar Panelleri

Dekoratif Duvar Panelleri

01.02.2024

Dekoratif duvar panelleri strafor ham maddesinden üretilen, ısı ve ses yalıtımı özelliğine sahip bir üründür. 1 ve 6 cm kalınlık seçenekleri ile sipariş verilebilir.

Isı ve ses yalıtım özelliğine sahip olan dekoratif duvar panelleri kaplandığı alana şık ve estetik bir görünüm kazandırır. İç veya dış mekan fark etmeksizin, istenilen her alana uygulanması uygundur.

Dış mekanlarda, uygulama yapılacak alanın tadilatı ve temizliğinin sona ermesinin ardından, taraklı mala yardımı ile yapıştırma harcı sürülerek montaj yapılır.

İç mekanlarda da taraklı mala ile harç sürülerek yapıştırma işlemi uygulanır. Dekoratif duvar panelleri kullanımı gün geçtikçe daha da artmaktadır. Bunun sebebi ise; uygun fiyatlı olmasına rağmen kaliteli bir yapıya sahip olması söylenebilir.

Dekoratif Duvar Panelleri Fiyatları

Dekoratif duvar panelleri fiyatları, model, ölçü ve sipariş verilecek adet miktarına göre değişiklik gösterir. Bu durumda en büyük etken, uygulama yapılacak olan alanın büyüklüğüdür.

Dekoratif duvar panelleri kullanımı için uygun mekanlar şu şekilde listelenebilir;

·Salonlar,

·Yatak odaları,

·Bahçeler,

·Dükkanlar,

·Showroomlar,

·Cafeler,

Duvar panelleri, iç ve dış mekan fark etmeksizin istenilen her alana uygulanabilir. Farklı model seçenekler ile dekoratif duvar panelleri modern bir görünüm elde edilmesinde yardımcı bir üründür. Kolay ve zahmetsiz montaj edilebilme özelliğine sahiptir ve usta gerektirmeden uygulaması yapılabilir.

Uygulandığı alanda uzun süre kullanılır ve boya tutucu özelliği sayesinde zaman içerisinde solma yapmaz.

Yapışkanlı Dekoratif Duvar Panelleri

Dekoratif duvar panelleri yapışkanlı özellikleri ile hızlıca montaj yapılabilir. Paneller satın alındığı aynı gün içerisinde hızlıca monte edilerek kullanılmaya başlanabilir.

Tuğla desenli paneller, kırma taş desenli paneller, resim baskılı paneller, karma taş desenli paneller, ahşap ve mermer desenli paneller, slim & flex paneller, ince tuğla desenli paneller, 120’lik tuğla desenli paneller, doğal taş desenli ve 120’lik kayrak desenli paneller yaygın olarak tercih edilen dekoratif duvar panelleri arasında yer alırlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.