x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Köpük Duvar Panelleri

Dekoratif Köpük Duvar Panelleri

01.02.2024

Dekoratif köpük duvar panelleri günümüzde pek çok alanda sıklıkla karşımıza çıkan duvar kaplama ürünleridir. Uygun fiyatları ve şık görünümleri, dekoratif köpük duvar panelleri kullanımını yaygınlaştırmıştır.

Dekoratif köpük duvar panelleri uzun ömürlü kullanım avantajı ile ön plana çıkar. Bunun yanı sıra, kolay yapılabilen montajı, uygulama sürecini daha eğlenceli bir hale getirir. Kendi kendine montaj yapabilen müşteri, kendi zevkine göre bir dizayn ortaya çıkararak, şık ve modern bir görünüm elde eder.

Firmamız köpük duvar paneli üretiminde alanında profesyonel ekipler ile çalışmaktadır. Üretim aşamasının her bir sayhası, titizlikle kontrol edilerek yürütülür. Bu sayede, uzun süre kullanım avantajına sahip duvar panelleri üretilerek müşterilerin beğenisine sunulur.

Hazır Duvar Panel Fiyatları

Dekoratif köpük duvar panelleri model farklılığına göre fiyat değişikliğine sahiptir. Her bir modelin farklı bir fiyatı olduğu gibi, farklı ölçüler ile de sipariş verilebilir. Bu durum tamamen sipariş verecek kişinin kendi tercihidir.

Firmamız Dekorcum kalitesi ile sipariş verilebilecek dekoratif köpük duvar panelleri modelleri şu şekilde listelenebilir;

  • Ahşap ve mermer desenli paneller,
  • Osmanlı oyma paneller,
  • 3D paneller,
  • Kırma taş desen paneller,
  • Resim baskılı paneller,
  • İnce tuğla desen paneller,
  • Doğal taş desen paneller,
  • Slim & Flex paneller,
  • Kesme taş desen paneller,
  • Karma taş desen paneller,

Firmamız aracılığı ile sipariş verilen dekoratif köpük duvar panelleri en kısa süre içerisinde hazırlanır ve talep edilen adrese teslimatı gerçekleştirilir.

3D Duvar Panelleri

Dekoratif köpük duvar panelleri arasında en çok tercih edilen modeller biri de 3D modellerdir. 3D modeller, sahip olduğu canlı ve gerçekçi görünüm sayesinde, uygulandıkları alana farklı bir görünüm kazandırır.

Oldukça dikkat çekici olan 3D dekoratif köpük duvar panelleri dalga serisi, simetri serisi, örgü serisi, çiçek serisi, elips serisi gibi farklı tasarım seçeneklerine sahiptir.

Her biri birbirinden farklı tasarıma sahip olan 3D duvar panelleri, her alana uygulanabildiği gibi, montaj süreci de oldukça kolaydır.

Dekoratif Köpük Duvar Panelleri Nedir?

Evlerinizde pek çok şekilde kullanabileceğiniz dekoratif köpük duvar panelleri mekanları güzelleştirmek için kullanılabilecek ürünlerden birisidir. Dekoratif köpük duvar panelleri arasında en çok doğal görünüme sahip olan modeller insanların ilgisini çekmektedir.

Özellikle 3D modeller gerçekçi görüntüsüyle beğeni kazanmaktadır. Taş yada ahşap görünüme sahip olanlar evlerin içinde kullanıldığı gibi evlerin dışında da kullanılabilmektedir.

Dekoratif köpük duvar panelleri neme karşı dayanıklıdır. Uygun şekilde yapıştırıldığı taktirde uzun yıllar düşme gibi sorunlarla uğraşmadan kullanabilirsiniz. İçinde kimyasal barındırmadığı için ebeveynler evlerinde korkmadan kullanabilirler.

Sadece evcil dostlarımız bu panelleri yemeye çalışabileceğinden beslediğiniz bir hayvanınız varsa dikkatli olmanızı öneririz. Dekoratif köpük duvar panelleri alacağınız zaman bu tür ürünlerin fiyat ve kalite dengesine sahip olmasına dikkat etmek durumundasınız!

Dekoratif Köpük Duvar Panelleri Nasıl Uygulanır?

Evinize zarafet katacak olan dekoratif köpük duvar panelleri arasından seçeceğiniz modelin özelliğine göre kendiniz uygulamasını yapabilir ya da bir ustadan yardım alabilirsiniz. Eğer kendiniz uygulayacaksanız;

  • İşe duvarı silmekle başlayın.
  • Uygulama esnasında dekoratif köpük duvar panelleri büyükse bir kişiden yardım almanız işlerinizi kolaylaştıracaktır.
  • Eğer kesmeniz gerekirse bağlantı noktalarına dikkat etmenizi ve deseni bozmamayı özen göstermenizi öneririz.
  • Pürüzlü yüzeylerde seramik yapıştırıcılar çok daha iyi tutunma sağlamaktadır.
  • Dekoratif köpük duvar panelleri keserken düz ve pürüzsüz kesecek bir maket bıçağı kullanmanız sonucun daha güzel olmasını sağlayacaktır.

Dekoratif Köpük Duvar Panelleri Fiyatları

Birçok farklı çeşidi olan dekoratif köpük duvar panelleri kalitesine göre fiyatları değişen bir üründür. Yüksek baskı kalitesiyle yapılmış olan desenler oldukça hoş durmasının yanında fiyat olarak yüksek olabilmektedir. Yine seçtiğiniz ürünün ses ya da ısı yalıtımı gibi ekstra özellikleri varsa bu noktada dekoratif köpük duvar panelleri fiyatları yüksek olacaktır.

Sade modellerin fiyatlarına baktığımızda ise fiyatların oldukça ucuz olduğu görülmektedir. Bu tür dekoratif köpük duvar panelleri alıp evinizde kendiniz boyayarak istediğiniz renge kavuşturmak evinizi ucuza dekore etmek için iyi bir yöntem olabilir. Dekoratif köpük duvar panellerinin üst düzeyde bir kalitede üretiliyor olması bu tür ürünlere olan ilgiyi de arttırmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.