x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Seperatör

Dekoratif Seperatör

05.02.2024

Dekoratif seperatör her zaman talep gören ve yaşam alanlarına fark katan bir mobilya uygulamasıdır. Ayırıcı olarak da isimlendirilen Dekoratif seperatör; yaşam alanlarının işlevsel olmasında kritik bir öneme sahiptir. Seperatör, bir mülkün farklı bölümlerini ayırmak için kullanılan bir çit şeklidir. Otoparkları ana binadan ayırmak için kullanılabilir veya bir binaya giriş oluşturmak için kullanılabilir.

Dekoratif seperatörc, tasarım ve maliyet açısından çok fazla esneklik sunduğu için popülerdir. Diğer böle türlerine kıyasla kurulumu ve bakımı da nispeten kolaydır. Ayırıcının ana işlevi alanları belirlemektir, ancak birçok farklı stil mevcuttur. Örneğin, bazı modellerde çitin içinden geçişe izin veren kapılar bulunurken, bazılarında yoktur. Bazı çitler, görünüşlerini geliştirmek için aydınlatma veya bitkiler gibi dekoratif öğeler de içerebilir.

Dekoratif Seperatör Modelleri

En yaygın Dekoratif seperatör tipi ahşaptan yapılır ancak metal veya plastik kompozit malzemelerden yapılan seçenekler de vardır. Ahşap çitler diğer türlere göre daha uzun ömürlü olma eğilimindedir ve ayrıca metal çitlere göre çok daha ucuzdur. Ancak yağmur ve güneş ışığına maruz kalma gibi hava koşullarına maruz kalmaları nedeniyle daha fazla bakım gerektirirler.

Dekoratif seperatörlerin, ahşap versiyonlardan daha dayanıklıdır. Ancak ahşap versiyonlardan daha pahalı olma eğilimindedir ve montajı daha zordur. Bundan dolayıdır ki son zamanlarda bu tarz tasarımlara olan ilgi günden güne artış göstermektedir. Dekoratif seperatör, iki odayı ayırmak için kullanılan bir yapıdır. Yaşam alanlarında sıklıkla kullanılırlar ancak diğer tip ortamlarda da kullanılabilirler.

Dekoratif Seperatör Neden Tercih Ediliyor?

Dekoratif seperatör modellerinin amacı, yaşam alanlarına bir alana stil ve tasarım katmaktır. Yapı, cam veya metal gibi birçok farklı malzemeden yapılabilir. Seçilen malzeme, sahibinin evinin nasıl görünmesini istediğine ve bunun için ne kadar para harcaması gerektiğine bağlı olacaktır.

Bazı insanlar evlerinde benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir şeye sahip olabilmek için özel yapım dekoratif ayırıcılar kullanmayı da tercih eder. Dekoratif seperatör, onu yaşam alanları için iyi bir seçim haline getiren birçok özelliğe sahiptir. Bir özelliği, yapının her iki tarafına da ışık girmesine izin verirken odalar arasında mahremiyet sağlamasıdır. Bu, onları en üst katta bir sahanlığa çıkan iki katın olduğu merdiven boşlukları için ideal kılar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.