x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Strafor

Dekoratif Strafor

01.02.2024

Dekoratif strafor uzun yıllardır ev, iş yeri, bina ve dış mekan dekorasyonlarında sıkça kullanılan ürünlerden biridir. Üç boyutlu olan bu panellerin kurulumu ve kullanımı da oldukça kolaydır.

Evinizdeki düz klasik duvarlara farklılık katmak ve bunun uygun maliyetli olmasını istediğinizde dekoratif strafor ihtiyacınız olan üründür. Uygulanacak alana ve evinize vermek istediğiniz havaya göre farklı desenleri tercih edebilirsiniz.

Dekoratif strafor desenleri şu şekilde sıralanır:

·Tuğla desenli dekoratif straforlar

·Doğal taş desenli dekoratif straforlar

·Mermer desenli dekoratif straforlar

·Ahşap desenli dekoratif straforlar

·Görsel baskılı dekoratif straforlar

Tüm desenler ısı ve ses yalıtımına sahiptirler. Ev ısısını dengeli şekilde dağıtır ve korunmasını sağlarlar. Ayrıca dışarıdan gelen sesleri engellerler.

Dekoratif Strafor Panel Fiyatları

Evinizde ya da ofisinizde kullanmak istediğiniz dekoratif strafor modellerinin fiyatları kullanmak istediğiniz alana ve seçeceğiniz modele göre değişiklik gösterir. Hem yapım aşaması hem de temizliği kolay olduğundan dolayı çok yüksek bütçeler ayırmanıza gerek olmaz.

Özel yapıştırıcılar ile monte edilen dekoratif strafor kurum aşamasında duvar yıkmak gibi inşaat gerektirmez. Yapıştırıcıyı sürdükten sonra ürün yapıştırılır ve isteğe göre üzeri de boyanabilir. Daha sonra kurumaya bırakır.

Dekoratif strafor hafif nemli bir bezle kolayca silinerek temizlenebilir. Darbelere karşı korumalı olduğundan uzun süre dayanıklıdır. Ayrıca su geçirmez olduğundan mutfak ve banyoda da kullanabilirsiniz.

Dekoratif Strafor Tavan

Evinizin ya da ofisinizin dilediğiniz her odasına yaptırabileceğiniz dekoratif strafor isteğe göre tavan kısmında da kullanılabilir. Şehir içinde yaşıyorsanız ve evinize otantik bir hava katmak isterseniz ahşap desenli straforlar kullanabilirsiniz.

Banyonuzun tavanına yerleştirilen görsel baskılı dekoratif strafor panelleri daha çok rahatlamanıza yardımcı olabilirler. Çocuk odaları için renkli ve en son moda görsel baskılar ve desenler oldukça uygun fiyatlıdır.

Yalnızca ev ya da ofis ortamında değil okul, hastane, restaurant gibi yerlerde de strafor paneller tercih edilebilir. Kimyasal madde bulundurmadıklarından sağlığa uygundurlar.

Dekoratif strafor modellerini görüntülemek için https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.