x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Strafor Çeşitleri

Dekoratif Strafor Çeşitleri

01.02.2024

Dekoratif strafor çeşitleri son yıllarda özellikle ısı ve ses yalıtımı özellikleri sayesinde tercih edilen bir üründür. Ham maddesi strafordur ve özel yapıştırıcı ile duvara monte edilirler.

Fiyat olarak uygun seçeneklere sahip olan dekoratif strafor çeşitleri iki gruba ayrılır:

  • Üç boyutlu dekoratif straforlar
  • Kendinden yapışkanlı dekoratif straforlar

Kendinden yapışkanlı olan dekoratif panelleri uygulamak oldukça basittir. Yalnızca uygulamak istediğiniz alanın ölçüsüne dikkat ederek sipariş vermeniz gerekir. Alanı temiz bir bez ile sildikten sonra direkt yapıştırarak uygulayabilirsiniz.

Üç boyutlu dekoratif strafor çeşitleri kendi içerisinde de çeşitlere ayrılır. Tuğla desenli, taş desenli, ahşap desenli ve mermer desenli bu çeşitlere örnektir.

Dekoratif Strafor Köpük Fiyatları

Modele ve uygulanacak alana göre fiyat farklılığı gösteren dekoratif strafor çeşitleri diğer duvar örmelerine göre daha uygun fiyatlıdır. Uygun bütçesi ve dayanıklı malzemesiyle oldukça kullanışlıdır.

Dekoratif strafor çeşitleri isteğe göre 3mm kalınlıktan 6mm kalınlığa kadar üretilebilirler. İnce modeller aynı şekilde ısı ve ses yalıtımlıdır. Ayrıca darbelere dayanıklıdırlar ve su geçirmezler.

Üç boyutlu paneller evinize ya da ofisinize ferahlık katabilirler. Evinizdeki küçük bir odada üç boyutlu görsel baskı kullandığınızda alanın daha geniş olduğu hissiyatı size farklı bir kullanım avantajı sağlar.

Günümüzde özellikle doğalgaz pahalı bir ısınma yöntemi olduğu için dekoratif strafor çeşitleri ısı yalıtımıyla ev ekonominize de katkı sağlar.

Dekoratif Strafor Panel

Farklı desenlere sahip olan dekoratif strafor çeşitleri kullandığınız alanda bir farklılık yaratır. Şehirde yaşıyorsanız ahşap strafor paneller ile evinize daha otantik bir hava katabilirsiniz.

Modern taş desenlerle evinize şıklık katabilirsiniz. Tüm duvarlara uygulanabileceği gibi tek bir alana da uygulanabilirler. Boyasız kendiliğinden renkli ve desenli modeller alabileceğiniz gibi ham strafor kullanıp kendiniz de istediğiniz renge boyayabilirsiniz.

Dış cephe kaplamada da kullanılabilen dekoratif strafor çeşitleri ısı yalıtımı özelliğiyle bina dış cephelerine de çok sık uygulanır. Çatı uygulamaları ise su geçirmez özelliği sayesinde oldukça işlevseldir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.