x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dekoratif Strafor Duvar Panelleri

Dekoratif Strafor Duvar Panelleri

01.02.2024

Ev ve iş yerlerinize rahatlıkla uygulanabilen dekoratif strafor duvar panelleri çeşitli renk ve desenlerle karşımıza çıkmaktadır. Kullanım amacı bakımından ses ve ısı yalıtımı sağlayan bu paneller zamanla her mekâna uygun farklı dekoratif desenlerle çeşitlendirilmiştir. Kalınlığı 2 cm civarı olan dekoratif strafor duvar panelleri 120x50 veya 100x50 cm ebadında ve ortalama 300 g ağırlığında olmaktadır. Kaplatacağınız duvar boyutuna göre seçeceğiniz ebatlardaki dekoratif strafor duvar panelleri kolaylıkla uygulanabilmektedir. Diğer alternatiflerine göre ısı ve ses yalıtımında daha verimli sonuçlar almanızı sağlayacaktır.

Strafor Duvar Paneli

Isı ve ses yalıtımında kullanılan duvar panellerinin ham maddesi strafor panellerdir. Strafor ise, genleştirilmiş polistren olarak anılır. Yani kapalı gözenekli olan polistren tanecikleri şişirilerek hareketsiz kuru havadan oluşan bir ısı yalıtım malzemesine dönüştürülür. Bu malzeme dekoratif strafor duvar panelleri kullanımında ısı ve ses yalıtımı sağlarken su geçirmez özelliği kazandırılır. Çevre dostu ve ekonomik olan dekoratif strafor duvar panelleri su geçirmez özelliği sayesinde banyo gibi su ile temas eden birçok alanda kullanılabilmektedir. Basınca dayanıklı yapısı asla kırılgan değildir. Zamana karşı da dayanıklı olan yapısı ile dekoratif strafor duvar panelleri zamanla incelme göstermez ve hep sabit kalınlıkta kalır.

Uygulaması ve özellikleri bakımından hayatımızın pek çok alanına uygulanabilen dekoratif strafor duvar panelleri dekorasyon bakımından önemli bir yere sahiptir. Ev, hastane, okul, restoran, kafe, banyo duvarları veya tavan kaplaması olarak kullanılabilmektedir. Bu tip alanları dekore edip, ferah bir alan oluştururken ısı ve su yalıtımı sağlamak istiyorsanız dekoratif strafor duvar panelleri işinize yarayacak bir yalıtım sistemidir.

Dekoratif Duvar Paneli Fiyatları

İçinde bulunduğunuz ortam düz duvarlardan oluşuyor ve herhangi bir ısı yalıtım sistemi bulunmuyorsa ekonomik bir alternatif olan duvar panel ve modellerine göz gezdirmenizi tavsiye ederiz. Birçok farklı desen ve renk seçeneği olan dekoratif strafor duvar panelleri fiyatları diğer alternatiflerine göre bütçenize hitap edecektir. Ölçü ve edatlarına göre karşılaştırmalar yaptığınızda ortalama bir dekoratif strafor duvar panelleri fiyat listesini oluşturabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.