x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Desenli Strafor Duvar Paneli

Desenli Strafor Duvar Paneli

01.02.2024

Son zamanlarda, modern ev tasarısında, klasik duvar boyaları yerine çeşitli desenlerde duvar kağıtları kullanıldığını görmüşsünüzdür. Desenli strafor duvar paneli bu amaçla tercih edilen bir üründür. Birbirinden güzel desenleri ile evinizde farklı bir hava oluşturacaktır.

Önceleri düz beyaz duvar boyası kullanılırken farklı renkler hayatımıza girmişti. Avize ya da halılarla uyumlu renk arayışı, ev düzenlemesi yapıldığı esnada uzun bir uğraş gerektiriyordu. Sonra duvar bordürleri kullanılmaya başlanmıştı. Şimdilerde ise bunlardan tamamen bağımsız olarak duvarla bütünleşen ve yapıştırma olduğu belli olmayan desenli strafor duvar paneli kullanılıyor. Dokusundaki incelik sayesinde temizliği de oldukça kolay!

Desenli Strafor Duvar Kaplama

İnce işçiliği ile duvarınızda sanki elle çizilmiş gibi sanat harikası bir izlenim veren desenli strafor duvar kaplama ile duvar boyama derdinden de kurtulmuş olacaksınız. Kabarmasına müsaade etmeden dikkatli bir şekilde kaplama yapıldığında, kaplama olduğu asla belli olmayacaktır.

Tüm duvarlarınızda kullanabileceğiniz gibi farklı bir dizayn olması açısından tek bir duvara da kaplama yapılabiliyor. Desenli strafor duvar kaplama malzemesi dayanıklı ve kullanışlıdır. Dolayısıyla yırtılma gibi olumsuz durumlar söz konusu olmayacaktır. Aynı zamanda kullanışlı olmasının getirdiği en büyük avantaj temizliğinin kolay yapılabilmesidir. Nemli bir bezle hafifçe sildiğinizde duvarınızda oluşan lekelerden kurtulabilirsiniz. Bunun için ayrı bir vakit ayırmanıza ve uzun çaba sarf etmenize gerek kalmayacaktır.

Desenli Strafor Duvar Panelleri

Rengarenk modelleri ile evinizde her mevsim bahar havası yaşatacak desenli strafor duvar panelleri, adeta içinizi açacak. Geleneksel desenleri ile otantik bir görünüm sağlayabilirsiniz. En çok tercih edilen modelin taş deseni olduğunu söyleyebiliriz. Bu desen özellikle mutfak duvarında kullanılıyor.

Eğer herhangi bir motif bulunmasını istemezseniz düz, desensiz modeller de mevcuttur. Duvar boyamak yerine bu düz modeli tercih edebilirsiniz. Çok daha pratik ve kullanışlı olacaktır.

Çiçek desenleri ve tuğla modelleri de en çok tercih edilen modeller arasında bulunuyor. Yalnızca tavanlarda da desenli strafor duvar panelleri kullanılabiliyor. Duvar tavan göbeğinde de kullanılabiliyor. Tüm bunların yanı sıra dış duvar kaplamada da duvar panellerinden faydalanılabiliyor. Dolayısıyla kullanım alanı geniştir. Ergonomik olması ve pratik olması, duvar panellerini tercih edilebilir kılıyor. Evinize farklı bir soluk getirmek istiyorsanız siz de duvar panellerini kullanabilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.