x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Desenli Strafor Modelleri

Desenli Strafor Modelleri

01.02.2024

Desenli strafor modelleri pratik kurulumu ve dayanıklı yapısıyla son yıllarda oldukça fazla tercih edilen ürünlerden biridir. Kendi içerisinde aşağıdaki modellere sahiptirler:

  • Taş desenli strafor model
  • Ahşap desenli strafor model
  • Mermer desenli strafor model
  • Tuğla desenli strafor model
  • Özel görsel baskılı strafor model

Özel yapıştırıcı ile duvara direkt yapıştırılabilen modellerin bazıları kendinden yapıştırıcılı özelliği de taşır. Desenli strafor modelleri kurulum sırasında inşaata gerek olmadığı için ortalığı dağıtmaz ve kirletmez.

Isı ve ses yalıtımı özellikleri olduğundan iç mekanlarda olduğu gibi dış mekanlarda da kullanılabilirler. Desenli strafor modelleri en uygun fiyat seçenekleriyle Dekorcum web sitesinden sipariş verilebilirler.

Desenli Strafor Köpük Fiyatları En Ucuz

Evimizde ya da iş yerimizde bazı zamanlarda değişikliğe ihtiyaç duyabiliriz. Desenli strafor modelleri ihtiyacımız olan değişikliğe uygun fiyatlarla ulaşmamızı sağlarlar. Yapısı bakımından hafif olduklarından dolayı kolayca monte edilebilirler. Hafif ıslak bir bezle silinerek temizlenebilirler.

Kendiliğinden desenli strafor modelleri kullanılabileceği gibi ham strafor modeller de satın alınabilir. Bu ham strafor modelleri daha sonra istediğiniz renge boyayabilirsiniz.

Farklı desenleri hazır olan desenli strafor modelleri direkt satın alabilirsiniz ya da istediğiniz bir görseli ya da deseni bastırabilirsiniz. Evinizin değişik alanlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Su geçirmez özelliğe sahip olduklarından dolayı mutfak ve banyoda da kullanılabilirler. Ayrıca binaların dış cephelerinde de sıkça rastlamak mümkündür. Bina dış cephelerinde en çok kullanılanlardan biri çini desenli strafor modelleridir.

Desenli Strafor Dış Cephe

Desenli strafor modelleri dış mekanlarda da oldukça fazla kullanılır. Uygun fiyatları ve kolay uygulanışı buna bir sebeptir. Ayrıca ısı ve ses geçirmez özelliği sayesinde binaların dış cephesinde tercih edilirler.

Eski binaların görünüşünü iyileştirmek ve modern bir hava katmak için kullanılan desenli strafor modelleri darbelere dayanıklı olduğundan uzun süre kullanılabilir. Ayrıca değiştirmek istenildiğinde de bu işlem oldukça kolaydır.

Okul, hastane, kafe gibi mekanların dış cephelerine de strafor dekor uygulanabilir. Modern ve renkli desenleriyle binalara renkli bir hava katarlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.