x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dış Cephe Duvar Panelleri

Dış Cephe Duvar Panelleri

01.02.2024

Dış cephe duvar panelleri mantolama özelliği sağlar ve izolasyon özelliği sayesinde binanızı hava şartlarından ve dış etkenlerden korur. Tuğla, doğal taş, mermer, ahşap gibi farklı desen seçeneklerine sahip olan strafor panellerin özellikleri şunlardır:

  • Ham maddesi organik strafordur ve kimyasal barındırmaz.
  • Isı ve ses yalıtımı sağlar.
  • Su geçirmezdir.
  • Yanmaz özelliğe sahiptir.
  • Uzun süre dayanıklıdır ve zamanla izolasyon özelliğini kaybetmez.

Yalıtım özelliği binanızın değerini arttırır. Kış aylarında evleri sıcak, yaz aylarında serin tutarlar. Su geçirmez özelliği sayesinde duvarları rutubetten korurlar. Tüm bu avantajlı özelliklere karşın fiyatları oldukça uygundur. Strafor paneller evinizi güzelleştirirken aynı zamanda size daha kaliteli bir yaşam alanı sunar.

Dış Cephe Duvar Panelleri Fiyatları

Strafor duvar panelleri birim üzerinden fiyatlandırılır. Dış cephe duvar panelleri alacağınız zaman uygulama yapmak istediğiniz duvarın büyüklüğüne göre satın almanız gerekir. Strafor panelleri online olarak sipariş edebilirsiniz.

Klasik mantolamaya göre oldukça uygun fiyat seçeneklerine sahiptir ve her bütçeye uygun ürünlerdir. Bir kere satın aldığınızda uzun yıllar aynı verimle kullanabilirsiniz. Strafor paneller uygulandıktan sonra özel bakım istemezler.

Nemli bir bezle silmek suretiyle tüm panelleri temizleyebilirsiniz. Strafor paneller üzerinde bakteri oluşumu olmaz tamamen organiktir. Doğa dostu bir üründür ve güvenle kullanılabilir. Dış cepheler için özel desenleri ile evinizi ya da binanızı tamamen yenilemiş olursunuz.

Dış Cephe 3d Duvar Panelleri

Üç boyutlu duvar panelleri son moda desenleri ile dış cephelerde farklılık yaratırlar. Üç boyutlu görüntü sayesinde hangi deseni seçerseniz seçin doğal bir görüntü oluşur.

Doğal taş deseni seçerseniz duvarda asla yapay bir görüntü oluşturmaz. Strafor paneller özel silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar. Uygulama pratiktir ve yapıştırıcı çabuk kurur.

Strafor panelleri uyguladıktan sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Duvar üzerinde ekstra bir ağırlık oluşturmazlar. Strafor panellerin üzerine tabela gibi ürünler asılabilir. Her alana kolay bir şekilde uygulanır ve yapışır. Dikkat etmeniz gereken husus duvar yüzeyinin temiz olmasıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.