x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Dış Cephe Taş Görünümlü Strafor

Dış Cephe Taş Görünümlü Strafor

01.02.2024

Dış cephe taş görünümlü strafor gerçek taş görünümlü ve uzun süre dayanıklı strafor panellerdir. Ham maddesi olan strafor petrolden üretilir ve termoplastiktir. Yalıtım özelliği ile pek çok avantaja sahiptir.

Ses ve ısı yalıtımı özelliği sayesinde bina dış cepheleri için uygundur. Su geçirmez olduğu için kış aylarında da binanın yapısını korur. Dış cephe taş görünümlü strafor uygulanması oldukça kolay bir üründür. Özel yapıştırıcı ile uygulanır. Panel ölçüleri genellikle 50cm x 100cm şeklindedir ve kullanacağınız alana göre adet sayısı belirlenir.

Apartman, müstakil ev fark etmeksizin her bina yapısına uygundur. Dış cephe taş görünümlü strafor modern desenleri ile otantik bir görünüm sağlar.

Dış Cephe Strafor Fiyatları

Strafor paneller her bütçeye uygun fiyatlı ürünlerdir. Fiyatlar seçeceğiniz desene göre farklılık gösterebilir. Dış cephe taş görünümlü strafor kolay temizlenir. Nemli bir bez ile silinmesi yeterlidir.

Dış etkenlerden kendini koruyacak şekilde dayanıklı üretilmiştir. Dış cepheden başka kullanılabilecek alanlar şu şekildedir:

  • İç cepheler
  • Isı yalıtımı
  • Ses yalıtımı

Dış cephe taş görünümlü strafor üç boyutlu modellere de sahiptir. Okul, hastane gibi kamusal alanlarda da kullanılabilir. Bina dış cephesi tadilat işleri oldukça masraflıdır. Dış cephe taş görünümlü strafor ise maliyetinin uygunluğuyla son yıllarda duvar tadilatlarının yerini almaya başlamıştır. Gerçek duvar görünümüyle tadilattan hiçbir farkı yoktur.

Dış Cephe Strafor Boyası

Strafor paneller kendiliğinden desenli modellerinin yanı sıra düz beton görünümlü ya da düz beyaz modellere de sahiptir. Dış cephe taş görünümlü strafor beyaz modeliyle de uygulanabilir. Fakat boyamak isterseniz su bazlı boyaya da uygundur.

İstediğiniz renge kolayca boyayabilirsiniz. Dış cephe taş görünümlü strafor boyandığı zaman boyayı çabucak emer ve rengini uzun süre korur. Kullanımı uzun süreli olduğu için tekrar tekrar maliyete sebep olmaz.

Ekonomik ve avantajlı ürünler su geçirmezdir ve su emme kapasiteleri çok düşüktür. Bu sebeple bozulmadan uzun yıllar yapısını korur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.