x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Doğal Taş Desenli Strafor

Doğal Taş Desenli Strafor

01.02.2024

Doğal taş desenli strafor paneller hem iç hem de dış mekanlarda kullanıma uygun olan avantajlı ürünlerdir. Son yıllarda uygun fiyatları ve birbirinden güzel desenleri ile çok kişi tarafından kullanılmaya başlanmıştır.

Strafor duvar panellerinin ham maddesi strafordur ve strafor da petrolden üretilir. Gözenekleri sayesinde hava alır özelliğe sahiptir bu sebeple asla koku, küf yapmaz ve sağlığa tamamen uygundur. Doğal taş desenli strafor gerçek taş görünümlüdür ve üç boyutlu modelleri de vardır. Kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir:

  • İç cephe
  • Dış cephe
  • Okul, hastane gibi kamusal alanlar
  • Isı ve ses yalıtımı

Su geçirmez özelliğe sahip doğal taş desenli strafor binalarınızda rutubet oluşumunu da engeller.

Taş Desenli Strafor Dış Cephe

Son yıllarda strafor paneller dış cephelerde de oldukça fazla kullanılmaya başlanmıştır. Bunun en büyük sebebi uygun fiyatlardır. Normal tadilat hem uzun sürer hem de masrafı daha çoktur. Doğal taş desenli strafor uygulanışı oldukça pratiktir. Özel yapıştırıcı ile uygulanır.

Darbelere dayanıklı ve uzun süre kullanılabilir olduğundan rengi asla solmaz ve yapısı bozulmaz. Doğal taş desenli strafor bina dış cephenize modern ve şık bir görünüş sağlar.

Hava geçiren gözeneklere sahiptir ama bu gözenekler kapalı olduğundan su emme oranları çok düşüktür. Doğal taş desenli strafor bu sebeple suyla ne kadar temas ederse etsin yalıtım özelliklerini kaybetmez.

Taş Desenli Strafor Fiyatları

Strafor panel fiyatları normal tadilata göre çok uygundur. Fiyatlar önce uygulayacağınız alanın büyüklüğüne göre belirlenir. Doğal taş desenli strafor panelleri desenlerine göre de değişiklik gösterebilir.

İki boyutlu ya da üç boyutlu modeller arasında seçim yapabilirsiniz. Strafor panellerin en büyük avantajlarından biri de yanmaz oluşlarıdır. Doğal taş desenli strafor yangın durumlarında alev almazlar. Böylece yangının büyümesini de engellerler.

490 derece sıcaklığa kadar dayanıklı olabilen strafor malzeme sağlık için uygun şartlarda üretilmiştir ve uyguladığınız mekanda yalıtım ile hijyeni sağlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.