x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplama Fiyatları

Duvar Kaplama Fiyatları

01.02.2024

Duvar kaplama fiyatları ele alındığında, fiyat farklılıklarını etkileyen belli başlı etkenlerden söz edilmelidir. Bu etkenlerden birincisi, uygulanacak olan alanın metrekaresidir. Paneller metrekare üzerinden fiyatlandırma ile satışa sunulur.

Bu sebeple, uygulanacak olan alanın büyüklüğü duvar kaplama fiyatları konusunda etkili olacaktır.

Metrekare üzerinden fiyat belirlenmesi yapılan duvar kaplama panelleri, 1 santimetre kalınlıktan, 6 santimetre kalınlık ölçüsüne göre yoğunluk ve dansite farklılığı gösterir.

Duvar kaplama fiyatları adet miktarı ve model seçimine göre de değişiklik gösterir. Diğer seçeneklere göre çok daha ucuz maliyetler ile satın alınabilecek duvar panelleri, firmamız tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmektedir. İnternet sitemizin ilgili kategorisi incelenerek, her mekana uygun model ve tasarımda duvar paneli siparişi verilebilir.

Hazır Duvar Paneli Fiyatları

Hazır duvar panelleri, hem bina yükünün hafiflemesi hem de şık bir tasarımın kısa bir süre içerisinde elde edilmesini sağlar. İç mekanların görselliğini canlandıran duvar panelleri, aynı zamanda ısı ve ses yalıtım özelliğine sahiptir.

Betonla kıyaslandığında çok daha uygun maliyetli olan hazır panel duvar kaplama fiyatları metrekareye göre farklılık gösterebilir.

Hazır duvar panellerinin kullanım alanları şu şekilde sıralanabilir;

·İç cephe,

·Dış cephe,

·Çatı,

·Zemin,

·Duvar,

·İç bölge oluşturmak için,

Panel boyutları, en 20-120, boy 250-300 santimetre arası değişiklik gösterir. Duvar kaplama fiyatları bu ölçülere göre belirlenir.

Metrekare başına belirlenen duvar kaplama fiyatları diğer kaplama yöntemlerine göre çok daha ucuzdur.

Yapışkanlı Dekoratif Duvar Panelleri

Kolayca montaj yapılması ve usta gerektirmeyen kurulum aşaması,duvar kaplama fiyatları konusuna etki eder. Teslim alındığı gün hızlıca montajı yapılabilen paneller, usta gerektirmeden kolayca yerleştirilebilme özelliğine sahiptir.

Diğer kaplama uygulamalarında ortaya çıkacak ekstra masraflar, bu sayede kişinin cebinde kalmış olur. Ölçü, kurulum ve diğer etkenlerin yanı sıra, duvar kaplama fiyatları model ve tasarım çeşitliliğine göre de farklılık gösterir.

Her tasarım kendine özgü ve özel bir yapım aşamasına sahiptir. Bu sebeple tercih edilen paneller fiyat farklılığı gösterir.

Duvar kaplama fiyatları ile ilgili bilgi almak için https://www.dekorcum.com/ linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.