x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplama Malzemeleri

Duvar Kaplama Malzemeleri

01.02.2024

Duvar kaplama malzemeleri arasında en kaliteli ve avantajlı ürünler strafor duvar panelleridir. Strafor duvar panelleri her zevke hitap edecek şekilde birçok farklı modele sahiptir:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Strafor panellerin özellikleri yaşam alanınızı daha konforlu bir hale getirirler. Isı ve ses yalıtımı yapan paneller evinizi daha güvenli kılar. Isı yalıtımı sayesinde eviniz kışın sıcak yazın da serin kalır.

Ses yalıtımı ile dışarıdan gelen gürültüleri ya da komşunuzdan gelen gürültüleri yarıya indirirler. İşten geldiğinizde daha sakin ve huzurlu bir ortama kavuşmuş olursunuz.

Duvar Kaplama Malzemeleri Fiyatları

Strafor paneller adet üzerinden fiyatlandırılır. Uygulamak istediğiniz duvarın büyüklüğüne göre uygun sayıda panel satın almanız gerekir. Duvar kaplama malzemeleri içerisinde en uygun fiyatlı olan seçenekler strafor panellerdir.

Uygun fiyatlı bir ürün olmasına rağmen kaliteli ve dayanıklı yapısıyla bir kere satın aldığınızda uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Darbelere karşı dayanıklıdırlar ve su geçirmezdirler.

Su geçirmez oldukları için mutfak, banyo alanlarında da kullanabilirsiniz. Strafor paneller tavan bölgesine de uygulanabilir. Esnek bir yapıya sahip oldukları için duvar köşelerine uygulanırken desende kayma ya da yırtılma meydana gelmez. Klasik duvar inşaatı yaparsanız bu esnek yapıya sahip olamazsınız. Strafor panellerin uygulanışı oldukça kolaydır.

Duvar Kaplama Malzemesi Bina

Strafor paneller dış cephe uygulamaları için de uygundur. Tüm binayı kaplayabilir ve mantolama özelliği elde edebilirsiniz. Klasik mantolamadan dört kat daha ucuzdur. Yalıtım özellikleri sayesinde binanızın değerini arttırırlar.

Dış cephede su geçirmez strafor paneller bina duvarlarını yağmur ve kar sularından korurlar. Bu şekilde rutubeti de önlerler. Güneş ışınlarına karşı dayanıklı ürünlerdir. Zamanla renklerinde solma meydana gelmez.

Duvar panelleri zamanla izolasyon özelliklerini kaybetmezler. Özel silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar ve ustaya gerek yoktur. Özel bakım gerektirmezler. Nemli bir bezle silinmek suretiyle temizlenebilirler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.