x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplama Paneli

Duvar Kaplama Paneli

05.02.2024

Duvar kaplama paneli hemen her zaman talep gören tasarımlardan oluşurlar. Özellikle strafor duvar kaplama panelleri her zaman ilgi görmeyi başarır. Strafor duvar panelinin asıl amacı sıcağa ve soğuğa karşı yalıtım sağlamaktır. Strafor, malzemenin bir tarafından diğer tarafına ısı transferini engellemede çok etkili olan mükemmel ısı yalıtım özelliklerine sahiptir. Bu, sıcaklık kontrolünün önemli olduğu evlerde ve işyerlerinde kullanım için ideal bir seçimdir. Burada bir karar verirken mutlaka detaylı bir araştırma sürecini yakından takip ediyor olmak gereklidir!

Duvar kaplama paneli söz konusu olduğu zaman karşımıza farklı yalıtım levhaları çıkar. Standart bir EPS yalıtım levhası, kenarlarından yapıştırıcı çimento veya silikon kalafatla yapıştırılmadan önce basınçla sert bir levha şekline getirilmiş ekstrüde polistiren köpükten yapılır.  Bu tarz yapı malzemeleri duvar kaplamalarında sıklıkla tercih edilir. Duvar kaplama paneli uygulaması sayesinde yaşam alanlarının hem şık hem de fonksiyonel bir hale geldiklerini rahatlıkla ifade edebiliriz.

Duvar Kaplama Paneli Modelleri

Duvar kaplama paneli, strafordan yapılmış bir duvar paneli türüdür. Yanmaz, su geçirmez ve ses yalıtım özelliklerine sahip olması onu yapı sektöründe giderek daha popüler hale getirmektedir. Strafor duvar paneli sadece dekorasyon amaçlı değil aynı zamanda ısı yalıtımı olarak da kullanılabilir. Kurulumu kolaydır. Bu nedenle günümüzde insanlar arasında giderek daha popüler hale gelmektedir.

Duvar kaplama paneli hem iç hem de dış duvarlara kolaylıkla monte edilebilir. Oteller, ofis binaları, restoranlar ve mağazalar gibi hem konut hem de ticari projeler için mükemmeldirler. Duvar kaplama paneli modelleri söz konusu olduğu zaman karşımıza son derece kullanışlı olan farklı tasarımlar çıkar. Burada bir karar verirken tam olarak neye ihtiyacımız olduğunu göz önünde bulundurmak gerekir.

Duvar Kaplama Panelinin Özellikleri

Duvar kaplama paneli modelleri söz konusu olduğu zaman yanmaz malzemeler karşımıza çıkar. Strafor, doğadaki en yanıcı malzemelerden biridir ve bu, ateşle veya yüksek sıcaklıkla temas ettiğinde onu çok tehlikeli hale getirir. Ancak strafor duvar panellerinin yüzeyinde alev geciktirici boya kullanarak evinizde, iş yerinizde vb. yangın kazalarında kolayca alev almamasını sağlayabiliriz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.