x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplama Paneli Strafor

Duvar Kaplama Paneli Strafor

29.02.2024

Duvar kaplama paneli strafor, duvarları inşa etmek için kullanılan bir yapı malzemesidir. Genellikle beyaz renkli, kapalı hücreli sert termoplastik bir polimer olan polistiren köpükten yapılmıştır. Polistiren levhalar halinde ekstrüde edilmiş ve farklı boyutlarda paneller halinde kesilmiştir. Duvar kaplama paneli strafor; hafiftir ve montajı kolaydır. Bu da onları taşınabilir sınıflar, sergi salonları ve diğer benzer uygulamalar gibi geçici yapılarda kullanım için ideal kılar.

Duvar kaplama paneli strafor uygulamasının ana özelliği hafif olmasıdır. Bu, herhangi bir ağır makine veya ekipman kullanmadan kurulumu ve bir yerden başka bir yere taşınmasını kolaylaştırır. Ayrıca paneli, tuğla veya beton blok gibi diğer duvar malzemelerine kıyasla daha ucuz hale getirir. Duvar kaplama paneli strafor modelleri tam da bu noktada mükemmel seçeneklerden oluşur.

Duvar Kaplama Paneli Strafor Modelleri

Duvar kaplama paneli strafor malzemesini duvarlarda kullanılmanın avantajı, beton blok veya ahşap gibi su emmemesi, tuğla veya bloklar arasındaki çatlaklara nem girmesinden kaynaklanan hasarlara karşı daha dirençli olmasıdır. Su emmediği için neme maruz kaldığında da şişmez. Böylece yüzeyde daha fazla hasar oluşması engellenir. Duvar kaplama paneli strafor modelleri her zaman yaşam alanlarına fark ve konfor katmak konusunda iddialı bir tasarım özelliğine sahiptir.

Strafor duvar panelleri, geniş bir boyut, şekil ve renk yelpazesine sahip oldukları için iç tasarım ve inşaat için popüler bir seçimdir. Çalışması kolay ve hafif olmaları da onları kendin yap projeleri için ideal kılar. Duvar kaplama paneli strafor konusunda bir tercihte bulunurken mutlaka kapsamlı bir araştırma yaparak bir karar vermeniz her zaman tavsiye edilir. Ancak bu sayede üst düzeyde bir tasarımın varlığından rahatlıkla söz etmek mümkün olur.

Duvar Kaplama Paneli Strafor

Duvar kaplama paneli strafor malzemesi, polistiren köpükten üretilmekte olup, dekoratif yüzey veya izolasyon malzemesi olarak kullanılabilirler. Ekstrüde polistiren veya genleştirilmiş polistiren olarak da bilinirler. Strafor duvar panellerinin kullanılmasındaki temel amaç, ısı kaybına ve ses emilimine karşı yalıtım sağlamaktır. Duvar kaplama paneli strafor uygulaması konusunda isabetli bir karar vermek tam da istediğiniz etkiyi ortaya koymanıza destek olur.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.