x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplama Panelleri

Duvar Kaplama Panelleri

01.02.2024

Duvar kaplama panelleri ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleri sayesinde geniş kitleler tarafından her alanda tercih edilirler.

Duvar kaplama panelleri strafor ham maddesinden üretilir. Strafor duvar paneli üzerine beton dökülmesinin ardından kurutulur ve boyama işlemi gerçekleştirilir. Strafor paneller üzerine yapılan baskı, yalı baskı olarak isimlendirilir.

Duvar kaplama panelleri ısı ve ses yalıtım özelliklerinin yanı sıra, dekoratif ve şık bir görünüme de sahiptir. Kaplama yapıldığı alana farklı bir estetik katarak, görselliği olumlu yönde arttırır. Diğer yöntemlere göre çok daha az maliyet gerektirir.

Strafor paneller, iç ve dış mekan fark etmeksizin istenilen her alanda kullanıma uygundur. Montajı ise çok kolay ve zahmetsizdir.

Duvar kaplama panelleri dekorasyon amacıyla kullanılırlar ve hava koşullarına dayanıklı olması sebebiyle hem iç mekanlarda hem de dış mekanlarda kullanıma uygundurlar.

Farklı desen çeşitleri ile evinizin havasını değiştirebilir ve aynı zaman strafor panellerin birçok avantajlı özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Strafor panellerin evinize kazandıracağı avantajlar şunlardır:

  • Isı ve ses yalıtımı yaparlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • Yanmazdırlar.
  • Kimyasal madde içermezler ve bakteri oluşturmazlar.
  • Duvarlarda rutubeti önlerler.

Strafor panelleri kullandığınızda yaşam alanınızın kalitesi artar ve daha huzurlu bir ortamda yaşamaya başlarsanız. Ses yalıtımı ile komşulardan gelen sesleri önler ve evinizin daha fazla izole olmasını sağlar. Hava koşullarına karşı dayanıklıdırlar ve evinizin duvarlarını korurlar.

Yapışkanlı Dekoratif Duvar Panelleri

Duvar kaplama panelleri yapışkanlı özellikleri sayesinde çok kolay bir şekilde montaj yapılabilir. Usta çağırmaya gerek kalmadan monte edilebilen paneller, herhangi bir ek masraf çıkartmadan kullanılabilme olanağı tanır.

Duvar kaplama panelleri farklı model ve ölçülerde mevcuttur. Pek çok alanda kullanılabilir ve kaplandığı alana şık bir görünüm kazandırır. Strafor panellerin öne çıkan özellikleri şu şekildedir;

  • Strafor paneller uygun maliyetli olmalarına rağmen kaliteli ve uzun ömürlüdür,
  • Yapışkanlı özelliği sayesinde zahmetsizce uygulanabilir,
  • Usta çağırmaya gerek kalmadan kolay montaj avantajı sağlar,
  • Isı yalıtımı sağlar,
  • Ses yalıtımı sağlar,
  • Boya tutucu özelliği sayesinde solma yapmaz,
  • Darbelere karşı dayanıklıdır,
  • Farklı model ve ölçülerde satın alınabilir.

Duvar kaplama panelleri en uygun fiyat avantajları ile firmamızın internet sitesinden sipariş verilebilir.

Hazır Duvar Panel Fiyatları

Duvar kaplama panelleri farklı model ve ölçülerde sipariş verilebilir. Model ve ölçülere göre fiyatlar farklılık gösterir.

Duvar kaplama panelleri fiyatları, metrekare baz alınarak belirlenir. Paneller 1 santimetre ve 6 santimetre kalınlık aralığında üretilir. 1 veya 6 cm kalınlığı göre öz kütle de farklılıklar oluşur.

Kaplanacak alana göre gereken metrekare miktarı farklılık gösterir. Bu sebeple, fiyat belirlemesinde kaplama yapılacak mekanın ölçüleri büyük önem taşır.

Duvar Kaplama Çeşitleri

Günümüzde duvar kaplama ürünlerinin en kullanışlısı olan strafor paneller özel silikon yapıştırıcı ile uygulanırlar. Duvar kaplama panelleri strafor ham maddesinden üretilirler ve beton harcı ile şekillendirilirler.

Şekil aldıktan sonra boya ile renklendirilirler. Dilerseniz beton görünümlü strafor panel alarak daha sonra istediğiniz renge kendiniz boyayabilirsiniz. Boyarken dikkat etmeniz gereken husus su bazlı boya kullanmaktır.

Strafor panellerin en beğenilen özelliklerinden biri de ısı yalıtımıdır. Kışları evinizi sıcak tutar, yazları da serin tutarlar. Yağmur ve kar sularının duvarlara işlemesini engelleyerek rutubeti önlerler. Bu da daha sağlıklı bir ortamda yaşamanızı sağlar. Strafor paneller tüm bu özelliklere karşılık oldukça uygun fiyatlı ürünlerden biridir.

Duvar Kaplama Banyo

Strafor paneller su geçirmez ürünler olduğundan dolayı banyolar için en uygun duvar kaplama ürünleridir. Farklı görsel resim tercihleri ile banyonuzu harika şekilde dekore edebilirsiniz.

Su miktarı çok fazla olsa bile strafor panellerin geçirgenliği en fazla %3 oranında kalır ve asla yıpranmazlar. Zamanla izolasyon özelliklerini kaybetmedikleri için kullandığınız süre boyunca güvenle kullanabilirsiniz.

Strafor paneller bakteri oluşumu yapmadıkları için bakım gerektirmezler. Nemli bir bezle silerek duvar panelini kolayca temizleyebilirsiniz. Çocuklu evler için kullanımı güvenlidir ve her yüzeye kolayca uygulayabilirsiniz. Uygulanacak yüzeyin temiz olması yeterlidir.

Duvar kaplama panellerini incelemek için https://www.dekorcum.com/kategori/strafor-duvar-paneli linkimizi ziyaret edebilirsiniz.

Duvar Kaplama Panelleri Nedir?

Genelde evin bir duvarını cazibe merkezi haline getirmek, ufak dokunuşlarla evlerine hareket katmak ya da tavanlarını süslemek isteyenlerin tercihi olan duvar kaplama panelleri yanında farklı avantajlarda sağlamaktadır. Evinizde ses yalıtımı sağlarken, ısı yalıtımına da katkıda bulunmaktadır. Bu ürün oldukça hafif olduğundan dolayı diğer duvar kaplama panelleri gibi duvara çentikler açıp alçı ile tutturmanıza gerek olmaz. Yine özel bir bakıma ihtiyacı yoktur.

Temizlik yaparken nemli bir bez ile tozunu almanız temizlenmesi için yetecektir. Strafordan yapılmış duvar kaplama panelleri geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğundan da özel ürünler sevenlerin oldukça hoşuna gidecektir.  Duvar kaplama panelleri farklı tasarım özelliklerine sahip bir şekilde üretilmektedir. Bundan dolayı söz konusu ürünlerin son zamanlarda sıklıkla tercih edildiğini ifade etmek de mümkün olmaktadır.

Duvar Kaplama Panelleri Nasıl Uygulanır?

İnternet üzerinden ya da yerel marketlerden alacağınız duvar kaplama panelleri çeşitlerini isterseniz bir ustadan yardım alarak isterseniz de kendiniz uygulatabilirsiniz.

  • Ekipman olarak size sadece duvar kaplama panelleriduvarınıza uygun ölçütlerde olsun diyeonları kesebileceğiniz bir maket bıçağı yetecektir.
  • Yapıştırmak için birçok farklı ürün bulunmaktadır. Eğer pürüzlü bir duvara yapılacaksa seramik yapıştırıcıların daha uygun olduğu pütürsüz duvarlarda ise silikon ya da mastik kullanılabileceği belirtilmektedir.
  • Duvar kaplama panelleri arasından seçtiğiniz model farklı bir uygulama gerektirebilir bu nedenle aldığınız ürünün özellikleri ve dikkat edilmesi gereken noktaları iyi okumanızı tavsiye ederiz.

Duvar Kaplama Paneli Fiyatları

Evinize hareketlilik katacak olan duvar kaplama panelleri fiyatları uygun aralıklarda bulunabilen ürünlerdir. Özel tasarım ürünler ve 3 boyutlu ürünler genelde diğer duvar kaplama panelleri ile kıyaslandığında bir miktar daha pahalıya gelebilmektedir. Bunun yanında yüksek kalite baskıya sahip olan duvar kaplama panelleri de pahalı olabilmektedir.

Genelde ev içi kullanım için olan çeşitler daha ucuz olurken dış mekanlarda kullanılacak duvar kaplama panelleri yağmur, kar, güneş gibi koşullara dayanması gerektiğinden daha donanımlı haliyle de daha pahalı olmaktadır. Duvar kaplama panelleri fiyatlarına dair kapsamlı bir araştırma yapmak her zaman önerilmektedir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.