x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplama Ürünleri

Duvar Kaplama Ürünleri

01.02.2024

Duvar kaplama ürünleri ham maddesi strafor olan panellerdir. Bu paneller, ısı ve ses yalıtım özelliğine sahip olduğu gibi, şık ve dekoratif bir özelliktedir. Hızlı ve kolay bir şekilde montaj yapılabilir. Usta gerektirmeden yapılabilecek montaj işlemi, tasarruflu bir kurulum süreci sağlar.

Günümüz şartlarında estetik bir görünüm elde etmek her alanda çok önemlidir. Evlerde, iş yerlerinde ve bahçelerde, kendinden yapışkanlı duvar kaplama ürünleri sayesinde, hem şık hem de estetik bir görünüm elde etmek mümkündür.

Birbirinden farklı ve şık strafor panel duvar kaplama ürünleri firmamız tarafından kaliteli ve uzun ömürlü malzeme kullanımı ile üretilir. İnternet sitemi üzerinden hızlı teslimat seçenekleri ile sipariş verilebilir.

Duvar Kaplama Yapışkanlı

Strafor panel duvar kaplama ürünleri kendinden yapışkanlıdır. Bu sebeple montaj işlemi oldukça kısa sürer ve zahmetsizdir. Her alana ve her dekorasyona uygun, farklı modellerde strafor paneller mevcuttur.

Firmamızın üretimini yaptığı strafor panel duvar kaplama ürünleri şu şekilde sıralanabilir;

·Tuğla desen paneller,

·Taş desen paneller,

·Kesme taş desen paneller,

·İnce tuğla desen paneller,

·Kırma taş desen paneller,

·Resim baskılı paneller,

·Doğal taş desen paneller,

·Osmanlı oyma paneller,

Listelenen duvar kaplama ürünleri dışında, 3d xps paneller de sıklıkla tercih edilir. 3d paneller, canlı ve gerçekçi bir görünüme sahiptir. Tıpkı diğer panel çeşitleri gibi, 3d panellerinde montaj aşaması oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Dış Duvar Kaplama

Duvar kaplama ürünleri iç cephe ve dış cephe fark etmeksizin kullanılabilir. Dış cephe tuğla, dış cephe mermer ve dış cephe ahşap paneller, dış duvar kaplamak için ideal kaplama ürünleridir.

Duvar kaplama ürünleri uygun fiyatlı olmaları ve şık bir görünüm sağlamaları sebebi ile sıklıkla tercih edilir. Isı ve ses yalıtım özellikleri, sağladıkları en büyük avantajdır. Esnek olmalarından dolayı kolay zarar görmezler ve darbeye karşı dayanıklıdırlar. Uygulanacak duvarı hızlı bir şekilde kavrayarak, zamanla çıkma yapmazlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.