x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Kaplaması Çeşitleri Nelerdir?

Duvar Kaplaması Çeşitleri Nelerdir?

07.02.2024

Duvar kaplaması çeşitleri nelerdir konusu son dönemin en moda dekorasyon ürünlerinden biriyle ilgilidir. Strafor paneller son teknolojik duvar kaplama ürünleridir ve her zevke hitap eden model çeşitleri şunlardır:

  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Doğal taş desenli strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Her modelin kendi içerisinde birçok farklı deseni vardır. Renk çeşitleri sayesinde evinizin dekorasyonuna uygun olan modeli kolay bir şekilde bulabilirsiniz. Strafor paneller gerçek duvar inşaatına göre dört kat daha ucuz ürünlerdir.

Kaliteli strafordan üretilen paneller sağlam ve dayanıklıdır. Bir kere satın aldığınızda uzun yıllar boyunca aynı verimle kullanabilirsiniz.

Duvar Kaplaması Taş

Doğal taş desenli strafor paneller en çok beğenilen modellerden biridir. Duvar kaplaması çeşitleri nelerdir araştırması yaparsanız en çok karşınıza çıkan desenlerden biri olurlar.

Taş desenli strafor paneller doğal bir görünüme sahiptir ve asla yapaylık oluşturmazlar. Görüntüsünün doğal olduğu gibi dokunduğunuzda da taş hissi verir. Kaliteli malzemeden üretilen strafor paneller evinize şıklık ve modernlik katar.

Ev dekorasyonuna doğal bir farklılık katmak istiyorsanız strafor paneller en avantajlı ürünlerdir. Hijyenik koşullarda üretilen strafor paneller insan sağlığına uygun ürünlerdir. Çocuklu evlerde güven içerisinde kullanılabilir.

Sertifikalı yanmaz özelliği sayesinde evinizi daha güvenli bir yaşam alanı haline getirirler. Her bütçeye uygun modeller vardır.

Duvar Kaplaması Ahşap

Ahşap desenli strafor paneller evinize doğal bir şıklık katar. Otantik bir tarzınız varsa birbirinden güzel ahşap desenleri deneyebilirsiniz. Esnek bir yapıya sahip olan strafor paneller duvar köşelerine kolay bir şekilde uygulanabilir.

Paneller 100x50 ya da 120x50 ölçülerinde satın alınabilir. Uygulama yapacağınız duvarın büyüklüğüne göre yeterli sayıda strafor panel satın almanız gerekir. Panelleri tek tek uygularsınız ve bir araya geldiklerinde bütün bir desen oluştururlar.

Strafor paneller tavan uygulamaları için de uygundur. Farklı bir dekorasyon için son yılların en ideal ürünleri strafor panellerdir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.