x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Dünyası

Duvar Paneli Dünyası

31.01.2024

İç mekânlara derinlik ve şıklık katmak amacıyla kullanılan ve dekorasyonda önemli bir yere sahip olan 3d duvar paneli, ortamın genel havasını değiştirmek amacıyla tercih edilir. İnsanların hayallerindeki ortamı yakalamasına yardımcı olan bu ürünler geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Bu bağlamda duvar paneli dünyası denilebilecek tasarım, renk, ürün ve uygulama seçenekleri bulunmaktadır.

Duvarlarınızı kendi tarzınıza uygun olarak hareketlendirmek ve dekorasyona hava katmak için kullanabilirsiniz. Her zevke ve ihtiyaca uyum sağlayacak sınırsızlıkta ürün seçenekleri olan duvar paneli ahşap uygulamalarıyla mekanda sıcak bir ambiyans oluşturmakta etkilidir. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu uygulamaların fiyatları ise ürünün modeline, kullanım şekline, ölçüsüne, fonksiyonel özellikleri ve tasarımlarına göre farklılık göstermektedir.

3D Duvar Paneli

Kullanıldığı ortamın derinliğini arttırarak hoş bir illüzyon sunan 3d duvar paneli çeşitleri, istenirse tv ünitesi arkasına tekli bir alan oluşturmakta istenirse de yatak odalarında yatak arkasına yapılarak bir başlık görüntüsü yakalamakta kullanılabilir. Evlerin dışında mağaza ve lobi gibi alanlarda da oldukça işlevsel olan ürün, ortamı hareketlendirerek çekicilik katılmasına yardımcı olur. Duvar paneli dünyası söz konusu olduğunda karşımıza pek çok farklı seçenek çıkmaktadır.

Kişisel yaratıcılıkla birleştiğinde ortaya çok özgün tasarımların çıktığı duvar paneli ahşapçeşitlerini daha çok doğayla iç içe olmayı seven kimseler tercih ediyor. Farklı kullanımların gerçekleştirilmesiyle sırada dışı mekânlar oluşturmaya yarayan bu uygulamalar yurt dışında da yurt içinde de beğenilerek uygulanmaktadır. Yaşam alanını daha kişisel bir hale sokan duvar paneli dünyası şıkları ile de öne çıkmaktadır.

Duvar Paneli Ahşap

Duvar panellerinin kendi içinde pek çok çeşidi bulunur. Bunlar arasında en çok tercih edilenleri; straforlu duvar paneli, 3d duvar paneli ve kendinden yapışkanlı olan panellerdir. Kalınlıkları da farklı olarak değişik ihtiyaçlara yönelik geliştirilmiştir. Desen olarak da birbirinden farklı yüzlerce farklı alternatif sunarak her zevkten kişiyi kendine çekmektedir.

Uygulaması da oldukça kolay olan bu ürünler kullanıldıkları yerde gerçekçi ve şık bir görünüm oluşturur. Malzemenin içeriği de oldukça temizdir. Toksik kimyasallar ya da kanserojen maddelerin olmadığı duvar paneli ahşap ürünleri ayrıca bakteri de üretmediği için temiz ve sağlıklıdır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.