x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli En Ucuz

Duvar Paneli En Ucuz

02.02.2024

Duvar paneli en ucuz nasıl alınır? Duvar panelleri genel olarak strafor ve beton olarak ikiye ayrılmakta olup duvar paneli en ucuz ürünler strafor panellerdir. Strafor duvar panelleri modelleri ise genel olarak şu şekildedir.

  • Tuğla model
  • Doğal taş
  • Üç boyutlu
  • OSB model
  • Ahşap model
  • Yalı modeli
  • Kendinden yapışkanlı modeller

Öte yandan son yıllar da bir de mermer desenli modeller kullanılmaktadır. Bu modeller arasında tuğla ve doğal taş duvar paneli en ucuz fiyatlara sahip olanlarıdır. Ayrıca dış cephe duvar paneli en ucuz fiyatlar yalı modeline aittir. Burada kapsamlı bir şekilde fiyat araştırması yapıyor olmak, beraberinde çok önemli kazanımları da getirecektir.

Ucuz Duvar Paneli Özellikleri

Duvar panellerinin fiyatları özelliklerine göre belirlenmekte olup duvar paneli en ucuz modellerin genel özellikleri şu şekildedir. Öncelikle ürünlerin tamamı su geçirmez olarak üretilmektedir. Bu nedenle küf ve nem oluşmasını engellemektedir. Boyutları ise 100 cm’ye 50 cm olarak üretilmektedir.

Ayrıca duvar paneli en ucuz modellerin tamamı garanti kapsamında ki ürünlerdir. Garanti süreleri içerisinde istenilen zaman diliminde değişimleri yapılmaktadır. Ayrıca bu ürünler fiyatları yüksek olan ürünlere göre kalınlıkları daha ince olan yapı malzemeleridir. Montajları ise oldukça kolay temizlikleri kolaydır. 

Kendinden Yapışkanlı Ucuz Duvar Paneli

Son zamanlar da üretilen diğer bir duvar paneli en ucuz modellerinden birisi de kendinden yapışkanlı modellerdir. Bu ürünler için ek olarak bir montaj malzemesi almaya gerek bulunmamaktadır. Ürünün arka kısmında özel yapışkanları bulunmaktadır. Bu sayede ürün alınır alınmaz kolay bir şekilde montajı yapılmaktadır. Ayrıca bu ürünlerin diğer bir avantajı ise baskı kalitelerinin daha yüksek olmasıdır.

Müşteri talepleri doğrultusunda renkli veya renksiz modellerde üretilmektedir. Son olarak ise kendinden yapışkanlı modellerin kullanım ömürleri diğer modellere göre daha fazladır.  Düzenli ve doğru bir şekilde bakımlarının yapılması durumunda yaklaşık 10 yıla kadar kullanılabilir. Siz de duvar paneli en ucuz fırsatlarına sahip olmayı istiyorsanız, mutlaka detaylı bir araştırma sürecini yakından takip etmelisiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.