x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Fiyatları

Duvar Paneli Fiyatları

01.02.2024

Duvar paneli fiyatları seçeceğiniz modele ve kaç adet panel kullanacağınıza göre değişiklik gösterir. Son yıllarda oldukça popüler olan strafor duvar panelleri hem iç mekanlara hem de dış mekanlara uygulanabilecek ürünlerdir.

Sahip oldukları avantajlar sayesinde birçok kişi tarafından tercih edilirler. Duvar paneli fiyatları için web sitesine giriş yaparak ürün incelemesi yapabilirsiniz. Strafor panellerin avantajlarını şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Isı ve ses yalıtımı yaparlar.
  • Su geçirmezdirler.
  • Kolay uygulanabilirler.
  • Darbelere karşı dayanıklıdırlar ve uzun süre kullanılabilirler.
  • Demonte edilmesi kolaydır ve taşınma durumlarında kolaylıkla yer değiştirilebilirler.

Farklı modellere sahip olan duvar paneli fiyatları oldukça uygun seçeneklere sahiptir ve sipariş verdiğinizde adrese teslim edilirler.

Duvar Paneli Yapıştırma

Strafor duvar panelleri özel yapıştırıcı ile duvara monte edilirler. Bazı modeller kendiliğinden yapışkanlıdır. Sipariş verirken yapıştırıcısıyla birlikte alabilirsiniz. Duvar paneli fiyatları tüm aksesuarları ile birlikte hesaplanabilir.

Panellerin ölçüsü uygulamak istediğiniz alana göre belirlenir. İsteğe göre evinizin tek duvarını da yapabilirsiniz, bir binanın dış cephesini tamamen de kaplayabilirsiniz. Duvar paneli fiyatları su geçirmez özelliği sayesinde dış cephelerde de oldukça kullanışlıdır. Ayrıca ısı yalıtımı yaptıkları için ev içerisindeki sıcaklığı da korurlar.

En önemli avantajlarından biri ses geçirmez özelliğidir. Çok kişinin yaşadığı apartmanlarda bu özellik işe yarar. Duvar paneli fiyatları farklı modellerle pek çok seçeneğe sahiptir ve özel üretimlerdir.

Duvar Paneli Boyama

Strafor paneller kendiliğinden desenli modellerinin yanında düz beton görünümlü ya da düz beyaz renkli de olabilirler. Duvar paneli fiyatları desenlerine göre belirlenir. Beton görünümlü ya da beyaz aldığınız panelleri dilediğiniz renge boyayabilirsiniz.

Yapısı itibariyle pürüzsüz olan duvar panelleri çatlama ya da dökülme yapmazlar. Duvar paneli fiyatları birçok avantajına rağmen oldukça uygundur. Tuğla, doğal taş, mermer, ahşap, çini gibi en son moda desenler mevcuttur. Evinize şık ve modern bir hava katmak için en avantajlı ürünlerdir. Hafif nemli bir bezle kolayca temizlenebilirler.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.