x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Modelleri

Duvar Paneli Modelleri

01.02.2024

Duvar paneli modelleri evinizde ya da iş yerinizde hem izolasyon hem de dekorasyon amacıyla kullanabileceğiniz modern desenlere sahip ürünlerdir. Her zevke hitap eden farklı strafor panel çeşitleri şunlardır:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Taş desenli strafor paneller
  • Üç boyutlu strafor paneller

Her renge uygun desenlere sahip olan strafor paneller isteğe göre beyaz renkli ya da beton görünümlü olarak da tercih edilebilirler. Strafor ham maddesi her desenin şeklini alabildiğinden ve her renge uyum sağlayabildiğinden seçenekleriniz sonsuzdur.

Dış cepheler için de uygun olan strafor paneller mantolama görevi görürler ve klasik mantolamaya göre maliyetleri oldukça uygundur.

Duvar Panelleri İç Cephe

Her ortama uygun olan strafor paneller yalnızca ev ve iş yerleri için değil okul, restaurant, hastane, kafe gibi farklı alanlarda da kullanıma uygundurlar. Farklı ve modern desenleri uygulandıkları alana ferahlık ve şıklık katar. Duvar paneli modelleri kolay temizlenebilen ürünlerdir.

Bakteri oluşturmayan organik yapısı sayesinde insanların yaşadığı alanlar için uygundur. Isı ve ses yalıtımı yaptığı için özellikle iş yerlerinde ortamın dış etkenlerden steril olmasını sağlarlar.

Küçük bir odayı üç boyutlu duvar paneli ile kapladığınızda daha geniş bir hava verebilirsiniz. Strafor panellerin fiyat seçenekleri uygulamak istediğiniz alanın büyüklüğüne bağlı olarak farklılık gösterir. Modern desenleri ile derinlik algısı yaratırlar.

Duvar Paneli Isı Yalıtım

Strafor panellerin bu kadar popüler ürünler olmasının en büyük sebeplerinden biri ısı yalıtımı özelliğine sahip olmalarıdır. Bir duvarı strafor paneller ile kapladığınızda kış aylarında ortamın sıcaklığını muhafaza ederler. Yaz aylarında ise ortamın serin kalmasına yardımcı olurlar.

Dış cephe uygulamalarında ısı yalıtımı sayesinde binayı güneş ışınlarından korurlar ve su geçirmez özelliği ile de binada rutubet oluşumunu engellerler. Her desen doğal ve gerçekçi bir görünüme sahiptir.

Strafor panelleri uyguladığınızda asla yapay bir görüntü oluşturmaz. Yanmaz özelliği sayesinde evinizde daha güvenli bir ortamda yaşamanızı sağlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.