x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Modelleri ve Fiyatları

Duvar Paneli Modelleri ve Fiyatları

01.02.2024

Duvar paneli modelleri ve fiyatları her bütçeye uygun olacak şekilde birçok farklı seçeneğe sahiptir. Strafor malzemeden üretilen paneller hem iç hem de dış mekan için uygulanabilirdir. Tarzınıza göre seçebileceğiniz strafor duvar paneli modelleri şunlardır:

  • Tuğla desenli strafor paneller
  • Mermer desenli strafor paneller
  • Doğal taş desenli strafor paneller
  • Ahşap desenli strafor paneller
  • Görsel baskılı strafor paneller

Modern desenleri ve farklı renk seçenekleri ile strafor paneller ev dekorasyonunuz için tamamlayıcı olurlar. Dilerseniz evinizin tek bir duvarına dilerseniz de tüm duvarlara yalıtım amaçlı uygulayabilirsiniz.

Isı ve ses yalıtımı özelliği sayesinde yaşam alanınızı daha kaliteli ve konforlu bir hale getirirler.

Duvar Paneli Koçtaş

Strafor duvar panellerini web sitesinden online olarak sipariş verebilirsiniz. Duvar paneli modelleri ve fiyatları gerçek duvar inşaatı ya da mantolama malzemelerinden dört kat daha uygundur.

Uygun fiyat seçenekleri ve kaliteli malzeme kullanımı sebebiyle günümüzde en popüler yalıtım ürünleri strafor panellerdir. Ses yalıtımı sayesinde dışarıdan gelen gürültüleri azaltır ve daha huzurlu bir ortam yaratır.

Isı yalıtımı ile yaz aylarında eviniz serin kış aylarında da sıcak olur. Su geçirmez olduklarından dolayı duvarlarınızı yağmur ve kar sularına karşı korurlar. Bu şekilde binanın ömrünü uzatmış ve değerini arttırmış olurlar. Nem geçirmez özelliği ile duvarlarınızı rutubetten korurlar ve daha sağlıklı ortam sunarlar.

Duvar Paneli Fiyatları

Strafor duvar panelleri uygun fiyatlı ürünlerdir. 100x50 ya da 120x50 ölçülerinde tek panel olarak hazırlanırlar. Uygulama yapmak istediğiniz duvarın yüzeyini kaplayacak kadar panel almanız gerekir.

Esnek bir yapıya sahip olan strafor paneller duvar köşelerine ya da tavan uygulamalarına uygundur. Desen esnek yapısı sayesinde bozulmaz ve bütün bir görüntü oluşturur.

Ahşap desenli strafor paneli seçerseniz doğal ahşap görüntüsü elde edersiniz. Dokunduğunuzda da gerçek ahşap hissi alırsınız. Farklı renk seçenekleri sayesinde hem klasik hem de modern tarza sahip olan evlerin dekorasyonu ve dizaynı için uygundurlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.