x
Türkiye'nin En Kapsamlı Dekorasyon Markası
Hesabım
Şifremi Unuttum
Sepetim
Duvar Paneli Nasıl Uygulanır

Duvar Paneli Nasıl Uygulanır

01.02.2024

Duvar paneli nasıl uygulanır konusunu merak ediyorsanız birkaç basit adımla evde tek başınıza kolayca uygulayabilirsiniz. Strafor panelleri uygularken izlemeniz gereken adımlar şunlardır:

  • Uygulama yapmak istediğiniz duvarın büyüklüğüne uygun sayıda panel temin etmelisiniz.
  • Strafor panelleri tek tek özel yapıştırıcı ile uygulamalısınız.
  • Tek bir panelin arkasına yapıştırıcıyı iyice yayarak duvarın en alt köşesinden başlamalısınız.
  • Diğer panelleri ilk yapıştırdığınız panelin hizasına uygun şekilde yapıştırmaya devam etmelisiniz.

Strafor paneller hafif ve kolay uygulanan ürünler olduğu için usta maliyetine gerek olmaz ve kendiniz uygulayabilirsiniz. Bir kere uygulandığında uzun süre sağlam olurlar ve düşme, yırtılma, kopma gibi sorunlar asla yaşanmaz. Uzun ömürlü ürünlerdir.

Duvar Paneli Koçtaş

Strafor duvar panelleri web sitesinden ülkenin her yerine online olarak sipariş edilebilirler. Teslim alacak kişinin ad ve soyadı ile adres bilgisini vermeniz yeterlidir. Kapıya teslim edilen ürünler aynı gün uygulanabilir. Duvar paneli nasıl uygulanır bilgisi oldukça basit ve kolaydır.

Tek başınıza uygulayabilir ve evinizin dilerseniz tek bir duvarına dilerseniz de bütün duvarlara uygulayabilirsiniz. Strafor paneller hem iç cephe için hem de dış cephe için uygundur.

Isı ve ses yalıtımı sağlayan strafor paneller yaşam alanınızı iyileştirir ve daha konforlu bir hale getirir. Dışarıdan ve komşulardan gelen sesleri yarı yarıya azaltır. Hava koşullarından ev duvarlarını korur ve güvenliği sağlar.

Duvar Paneli Fiyatları

Strafor duvar panelleri birçok farklı modele sahiptir. Satın aldığınız duvar paneli sayısına ve modeline göre fiyatlar değişiklik gösterir. Oldukça uygun fiyat seçeneklerine sahip olan strafor paneller özel silikon yapıştırıcı ile uygulanır.

Başka ek malzeme istemediğinden size ekstra maliyet çıkarmazlar. Strafor paneller ev dekorasyonunuza uyum sağlayacak şekilde farklı renk seçeneklerine sahiptirler. Bakteri oluşumu yapmazlar ve üzerlerinde kir ve toz tutmazlar.

Strafor paneller kullanım sırasında ekstra bakım istemediğinden yalnızca nemli bir bezle silerek temizleyebilirsiniz. Su geçirmez özelliği sayesinde duvarlarınızın yapısını korurlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.